Ce sexy era Teodora Mareş, la filmările pentru «Declaraţie de dragoste»

1_1.jpg

Teodora Mareş avea un trup de invidiat, la 22 de ani, când a fost distribuită în filmul care avea să îi aducă un munte de popularitate
Fotograf de platou: Gheorghe Eugen

Adrian Păduraru (60 de ani) şi Teodora Mareş (57 de ani) au format, de departe, unul dintre cele mai frumoase cupluri, pe marele ecran. La 35 de ani de la premiera celebrei pelicule ”Declaraţie de dragoste”, ”Studiourile Buftea” au publicat pe Facebook o serie de fotografii inedite, din timpul filmărilor, multe realizate la malul mării. Teodora avea un trup de sirenă, iar el era înalt şi subţirel, ca un fotomodel.

Actorii Adrian Păduraru şi Teodora Mareş au câştigat, în 1985, un munte de popularitate, cu rolurile Alexandru şi Ioana din ”Declaraţie de dragoste”.  S-au scris câte-n lună şi-n stele despre această peliculă de succes, redifuzată şi acum de posturile tv, cu audienţe spectaculoase. Iată că vara aceasta, la ceas aniversar, mai exact la 35 de ani de la premieră, ”Studiourile Buftea” au scos din arhivă imagini cu celebrii protagonişti, de la filmări, realizate de fotograful de platou Gheorghe Eugen.

77_1.jpg

Pentru scenele de dragoste au avut nevoie de mai multe duble

Echipa roia în jurul lor, Adrian şi Teodora fiind numai ochi şi urechi la indicaţiile regizorale oferite de Nicolae Corjos. În cadrele de pe Litoral, de altfel ultimele filmate, Adrian, care avea pe atunci 25 de ani, şi Teodora, care tocmai împlinise 22 de ani, îşi declară iubirea. Artista avea un trup de fotomodel, iar el părea tras ca prin inel, ambii buni pentru un concurs de frumuseţe. Cei doi actori s-au potrivit de minune pe marele ecran, fiind extrem de convingători în scenele de dragoste, însă, atunci când lumina reflectoarelor se închidea, ei se aveau de fapt ca şoarecele cu pisica, conform propriilor declaraţii oferite pentru Click! 

Au mai jucat împreună acum 3 ani

Iată ce spune Adrian: „Nu a fost nimic între mine şi Teodora, în timpul filmărilor pentru «Declaraţie de dragoste». Dimpotrivă, acum ne înţelegem, comunicarea e mult mai bună decât atunci. Eram nişte puşti, fiecare cu orgoliile lui.

16_2.jpg

Adrian, la bustul gol, în secvenţele de pe şantier

Nu era o amiciţie atunci, dar acum e, odată cu trecerea anilor. Când s-au împlinit 30 de ani de la lansarea filmului, am mai fost la câteva evenimente împreună”. Teodora  şi Adrian s-au reîntâlnit pe platourile de filmare de abia acum trei ani, fiind convinşi de regizorul Tedy Necula să apară în filmul lui de debut, „Coborâţi la prima”: „Vă spun sincer că în aceşti 32 de ani am refuzat să mai joc alături de el. «Declaraţie de dragoste» a avut un impact atât de mare încât nu am mai vrut să fiu asociată cu personajul de atunci, nici cu el, ca şi cuplu.

3_1.jpg

Adrian Păduraru şi Teodora Mareş s-au iubit în film, dar s-au evitat, în pauzele de filmare

Drept pentru care am declinat toate ofertele. De data asta am zis că e ok. Cineva s-a gândit la mine, am primit un telefon de la Adrian care se cunoaşte cu regizorul. Am acceptat pentru că-l văzusem pe Tedy Necula într-un interviu şi mi-a plăcut. De regulă ştiu să citesc printre rânduri şi am simţit că are calităţi  şi potenţial. Am citit scenariul şi mi-a plăcut foarte mult. Am zis «Da» fără nici o urmă de îndoială. Scenariul e foarte bun, personaje frumoase, bine conturate, cu poveste, care dau posibilitatea actorilor să facă roluri bune”, ne-a spus Teodora Mareş. Actriţa regretă vremurile când era răsfăţată cu flori: „După «Declaraţie de dragoste» mulţi ani am primit buchete. Florile sunt scumpe.”

7_1.jpg

Din nou împreună, în 2017

Filmează cu Cătălin Păduraru pentru emisiunea «Fraţi de viţă!» (TVR)

Ambii sunt şarmanţi şi actori de profesie. Adrian Păduraru nu mai are nevoie de nici o prezentare, după rolul interpretat în filmul de succes ”Declaraţie de dragoste”, iar Cătălin Păduraru (52 de ani) a bifat un rol în pelicula ”Liceeni”. Dacă fratele mai mare nu a putut renunţa la teatru şi la film, iată că mezinul familiei a dat lumina reflectoarelor pe afacerile cu vin.

6_1.jpg

Emisiunea va fi difuzată de TVR

După câteva roluri mai mici, obţinute în diverse producţii, el a decis să se reprofileze: ”Am abandonat actoria, deşi în inimă mi-a rămas, iar de 25 de ani sunt degustător de vinuri. Este o meserie mai sigură decât lumea artistică, îţi poate asigura permanent o pâine. Paradoxal, nici eu, nici Adrian, nu am reuşit să ne îmbătăm vreodată, iar el chiar nu prea bea”, ne-a declarat Cătălin. Ei s-au pozat împreună pe Domeniile Panciu şi au menţionat, pe conturile sociale, că filmează pentru o nouă ediţie a emisiunii ”Fraţi de viţă”, care va fi difuzată de TVR.

 

Loading...

Citește și

  • Teodora Mareş şi Adrian Păduraru au fost recent convinşi de regizorul Tedy Necula să apară în filmul său de debut, „Coborâţi la prima”. Cei doi actori care au făcut ravagii în anii comunismului cu „Declaraţie de dragoste” se reunesc în acest proiect după o pauză de 32 de ani. Ei au povestit, într-un interviu de suflet, despre motivele care i-au împiedicat să colaboreze.

  • Foto

    Actriţa Teodora Mareş (55 ani) pare să fi găsit secretul pentru un aspect de invidiat, indiferent de vârstă, În ciuda faptului că are 55 de ani, timpul nu şi-a pus deloc amprenta pe chipul îndrăgitei actriţe, care a rămas la fel de frumoasă precum în filmul ”Declarație de dragoste”.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1