Ce sexy era Ioana Ginghină în adolescenţă! Purta blugi cu talie înaltă şi părul în stilul Madonnei

ioana-ginghina-foto.png

Ioana Ginghină a vorbit despre adolescența ei
foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Este mama unei fetiţe de 11 ani, actriţă şi fost model. La cei 41 de ani, Ioana Ginghină este una dintre cele mai îndrăgite personaje din showbizul românesc.

Ioana Ginghină e o prezenţă activă în social media. Atunci când nu postează pe Instagram ori Facebook, actriţa scrie pe blogul ei, ioanaginghină.ro, despre experienţele ei din trecut ori activităţile ei de zi cu zi.

Recent, ea şi-a amintit despre cum se desfăşurau lucrurile în anii `90, pe când era doar o adolescentă. Ioana povesteşte că, pe atunci, era destul de greu să fii la modă, dat fiind faptul că nu existe vreo diversitate pe piaţa din România. ”Ce simplu este acum, nu e aşa? Ai o grămadă de mall-uri unde mai pui că şi oferta online este foarte mare. Pe vremea mea, maică, trebuia să ne facem singuri hainele, dacă voiai să fii mai cool. Ne cumpăram blugi turceşti şi îi răsuceam, iar apoi îi băgam în clor ca să le fac acel model de prespălat în degradee. Luam tricouri de la ai mei şi le tăiam că să obţin acel look XXL”, îşi aminteşte actriţa.

Iată cum arăta pe atunci Ioana Ginghină!

Loading...