Ce sexy e Teo după schimbarea de look! Uite cine a sărit pe ea să o sărute FOTO

teo9.jpg

teo trandafir schimbare de look
Teo Trandafir a vrut să intre în pielea unei femei fatale pentru o zi
captură: Kanal D
Citeste tot despre: 

Teo Trandafir s-a săturat de fața ei, așa că a făcut o schimbare radical de look. Prezentatoarea de televiziune și-a făcut un permanent de gene și și-a pus o perucă blondă.

Pentru că nu mai suporta să fie întrebată de ce nu-și lasă părul lung, Teo Trandafir a decis să facă o schimbare temporară și a apelat la o perucă. Dar nu orice fel de perucă, ci una blondă, care a transformat-o într-o divă sexy. La noul look a contribuit și permanentul de gene, adica o procedură cosmetică inovativă, care presupune curbarea și vopsirea genelor, astfel încât nu mai este nevoie să aplici rimel.

Teo, asemănată cu Elena Udrea

teo6.jpg

teo trandafir schimbare de look
Teo Trandafir s-a întins lasciv pe fotoliu și și-a arătat picioarele bine lucrate
captură: Kanal D

 

Teo a asortat la noul look o atitudine foarte sexy. Ea s-a plimbat țanțoș prin platoul emisiunii TeoShow, a dat prețios din gene și și-a țuguiat buzele corespunzător. Ba chiar, la un moment dat, și-a pus o pereche de ochelari, care i-au conferit imaginea unei profesoare sexy și obraznice. "Mă frământă o întrebare. Am față de pițipoancă?", i-a întrebat ea pe Bursucu, colegul său și pe Simona Sensual, invitata emisiunii. "Nu, ai față de Udrea", i-a confirmat Bursucu. "O să plătești scump pentru asta. Nu vezi că asta e aspirația mea? Nu vezi că mă pițiponcesc în draci? Cum fac să-mi pun lentile?", s-a întrebat Teo.

Bursucu a sărutat-o pe Teo cu foc

teo11.jpg

teo trandafir schimbare de look
Teo a fost admirată atât de Simona Sensual, cât și de Bursucu, care a dat-o pe spate cu un sărut
captură: Kanal D

 

Simona Sensual i-a făcut numeroase complimente lui Teo, mărturisind că i s-a făcut dor de părul ei blond de altădată. "Nu știu cum se vede la televizor, dar față în față sunteți foarte tare. Sunteți electrizantă", i-a spus invitata. "Electrizez femei… și eu care îmi doresc să electrizez bărbați!", a recunoscut Teo. La scurt timp, pentru a-i îndeplini dorința, colegul său de emisiune a sărit pe ea și a sărutat-o.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1