Ce sexy e Paula Chirilă după divorț! Cum s-a îmbrăcat de Revelion

paula_chirila_si_marius_aciu_in_2016.png

paula Chirila Marius Baciu
Paula Chirilă și Marius Aciu s-au despărțit după 12 ani de relație
foto: arhiva personală

Paula Chirilă a înflorit după despărțirea de Marius Aciu. Actrița s-a reinventat, iar la petrecerea de Revelion a strălucit. Și-a schimbat coafura și a purtat o rochie lungă din paiete, de un albastru intens, care i-a venit turnată și i-a accentuat decolteul generos.

Paula Chirilă (42 ani) a divorțat de soțul ei, Marius Aciu, dar a decis să petreacă sărbătorile împreună, de dragul fetiței pe care o au, Carla. De Revelion însă a atrătat tuturor că este o femeie liberă. Actrița a stat multe ore la coafor și și-a pregătit o ținută strălucitoare. Efectul a fost cel așteptat, căci toată lumea a admirat-o.

paula.jpg

paula Chirila revelion
Paula Chirilă are o siluetă de vis și un ten luminous
foto: arhiva personală

În cuplul Paula Chirilă-Marius Aciu existau probleme vechi pe care cei doi se pare că nu au reușit să le rezolve. Actrița a mai adus în discuție divorțul și în urmă cu câțiva ani, dar atunci protagoniștii și-au mai dat o șansă.

"Nu ne-am certat. Am zis că nu mai vorbesc despre asta. Nu a fost nimic tradiţional, cu bătăi.... A fost o discuţie normală, exact cum vorbesc acum. S-a aşternut vremea, mai mulţi factori. Nu am fost supăraţi unul pe celălalt, nimic. Noi ne înţelegem bine acum. Port o amintire foarte frumoasă. Au fost 12 ani cu bune şi cu rele", a spus Paula Chirilă.

Ea a declarat că de Crăciun va face același lucru pe care obișnuia să îl facă și înainte de divorț, adică îi va găti felul felul preferat de mâncare fostului ei soț. "Vom fi împreună de sărbători. De Crăciun vine, vine Moşul, fac friptura aia bună care îi place lui. N-aş vrea să escaladăm subiectul cu Carla, am discutat cu ea, dar încă nu am adâncit foarte mult subiectul. Nu înţelege ea anumiţi termeni. Mama a stat tot timpul cu Carla. E greu, cumva mi-e greu, mă simt şi vinovată", a spus , recent, Paula Chirilă la un post tv. 

Loading...

Citește și