Ce sexy e Elena Băsescu la plajă, după două nașteri

2-bd-1fdsa.gif

Dacă Elena arată impecabil după două sarcini, Bogdan a început să facă burtică
Foto: Mihai Ionescu

“Oglindă-oglinjoară cine-i cea mai sexy şi bronzată fată de la mare?” Dacă e să ne luăm după imaginile surprinse de fotoreporterii Click! weekendul acesta pe Litoral, Elena Băsescu nu are adversară. Deşi a trecut prin două sarcini şi are 36 de ani, bruneta arată impecabil în costum de baie.

Nu ştim ce a făcut astă-vară, dar ştim că toată toamna şi iarna a tras din greu ca să revină la silueta de fotomodel. Operaţiile şi tratamentele chinuitoare la care s-a supus bruneta sunt de notorietate, aşa că ar fi fost culmea ca rezultatul să nu fie pe măsură.

2-3-eba-plaja.gif

Fotografii: Mihai Ionescu

Elena Băsescu şi-a lăsat copiii, pe Sofia Anais (3ani) şi pe Traian (1 an şi jumătate), în grija bunicilor, şi-a luat soţul de mână şi a tras o fugă pe Litoral să mai scape de canicula din Capitală. Cei doi soţi au ales o plajă, evident, de fiţe, în staţiunea Mamaia, asta deşi Bogdan Ionescu (Syda) deţine un apartament în Năvodari. Toate capetele s-au întors ca la comandă, când Elena s-a îndreptat ca o “sirenă” spre valurile înspumate.

Cu un bronz de revistă, nişte picioare tonifiate, un bust impresionant şi un costum de baie minuscul, Elena a fost atracţia plajei. Slipul roz bombon îi accentua şi mai tare trupul ciocolatiu şi formele fără cusur. Mândră nevoie mare, Elena s-a tot plimbat la malul mării şi şi-a examinat cu atenţie trupul, aranjându-şi mereu slipul şi sutienul. Bruneta nu a renunţat la ochelarii de soare şi nici la accesorii, intrând în apă cu o pereche de cercei mult prea voluminoşi pentru o zi la plajă, fiind mai degrabă potriviţi pentru o noapte în club.

Dacă Elena a radiat, soţul Bogdan a cam tras chiulul de la sala de forţe şi, în timp ce soaţa afişa un abdomen de invidiat, la el se revărsau colăceii peste şortul roz cu palmieri şi elefanţi.

2-bd-5asdfasdf.gif

2015. Anul trecut, familia Băsescu a mers la mare cu cei doi copii

Ioana Băsescu îşi ia cu ea băieţelul şi la notariat

2-3-ioana-base-.gif

Fotografii: Mihai Ionescu

Fiica cea mare a fostului preşedinte al României nu se bronzează la mare, ci la muncă. Ioana Băsescu (38 de ani) e o mămică-model şi se desparte cu greu de puiul ei. Fotoreporterii Click! au surprins-o recent în curtea biroului notarial pe care-l deţine în Capitală alături de băieţelui ei Radu, care va împlini doi ani în toamnă. Ioana e o mămică împlinită şi la propriu şi la figurat.

Chiar dacă după sarcină, blonda slăbise miraculos şi arăta din ce în ce mai bine, acum pare să se fi culcat pe-o ureche şi câteva kilograme bune se văd deja pe silueta ei. Ioana ar trebui să urmeze „reţeta minune” a surorii ei mai mici. Deocamdată face sport pe tocuri cu micuţul ei la muncă. În pauza de masă, îl scoate la joacă şi se distrează amândoi cu o minge, dând pase de colo-colo. Atunci când oboseşte, Ioana pasează mingea unei colege mult mai tinere, care e topită după nepotul lui Băsescu, o mogâldeaţă cu păr blond şi cârlionţat.

Tăticul Băsescu revine în forţă în politică

S-a cam săturat de noua funcţie, aceea de bunic, aşa că de o săptămână Traian Băsescu a revenit în forţă pe scena politică. Fostul preşedinte s-a prezentat, marţi, 12 iulie, la braţ cu Valeriu Steriu pentru a anunţa fuziunea prin absorbţie a UNPR cu PMP.  Astfel, printr-o mişcare oarecum surpriză, partidul creat artificial pe când era şeful statului sfârşeşte prin a fi înghiţit de UNPR-ul rămas fără Gabriel Oprea.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1