Ce sexy e egipteanca lui Ţiriac şi la 51 de ani

t19-act1-25col.jpg

Sophie Ayadşi-a făcut un business cu haine la Miami

Este unul dintre cei mai bogaţi oameni din România şi a iubit cele mai frumoase femei. Este vorba despre magnatul Ion Ţiriac (79 de ani). Printre acestea, egipteanca Sophie Ayad, care şi acum, la vârsta de 51 de ani, are un corp de invidiat şi dimensiuni care îi permit să prezinte moda. Sophie şi fiica sa, Ioana, şi-au deschis o afacere cu haine şi au pozat ca modele.

Erika Braedt, Mikette von Issenberg, Sophie Ayad, Andreea Marin, Anamaria Ferentz sunt doar câteva dintre femeile cu care s-a iubit magnatul Ion Ţiriac. Unele l-au făcut chiar tată. Spre exemplu, cu frumoasa de origine egipteană Sophie Ayad.

S-au cunoscut în 1994, la München, pe vremea când afaceristul era stabilit în Germania şi coordona turneele de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Frumoasa brunetă lucra pentru revista Bunte, dar, deşi există o diferenţă de vârstă de aproape 30 de ani întrei ei, Ţiriac şi Sophie au avut o relaţie îndelungată.

Din iubirea lor au rezultat doi copii: Karim (24 de ani) şi Ioana (20 ani). Iată că deşi au trecut ani buni de când cei doi s-au despărţit, adică vreo 18, Sophie e la fel de “fresh” ca-n tinereţe. 

t29-act2-2col-ioana_si_ion_tiriac.jpg

Ţiriac e mândru de fiica lui, Ioana

De curând, frumoasa jurnalistă şi fiica ei, Ioana, au deschis un business cu haine în Miami, iar mama şi fiica au decis să fie chiar ele modele.

Fotografiile cu Sophie în rochiţe speciale pentru piscină au făcut furori pe internet, iar fanii au fost în delir! ”Superbă”, ”cele mai frumoase picioare din lume”, ”o frumuseţe puternică şi elegantă”, iar like-urile au curs.

Ce-i drept, fosta iubită a lui Ţiriac este o apariţie! Şi fiul Karim îi calcă pe urme la capitolul frumuseţe. Tânărul are 24 de ani, locuieşte şi el ca şi Ioana la Monte Carlo, alături de mama lor.

Karim Mihai ştie limba tatălui său, mai ales că o perioadă a avut bonă româncă. Şcolarizarea fiului său cel mic l-a costat pe Ţiriac o avere. Este şi de înţeles de ce, pentru că el a absolvit prestigioasa şcoală Deerfield Academy, din statul american Massachusetts, care reuneşte elevi din 37 de ţări şi unde selecţia este foarte riguroasă. Karim a ţinut racheta în mână, dar tenisul, sportul în care părintele său a făcut istorie, nu s-a prins de el. Este însă pasionat de fotbal. 

Fostul tenismen mai are un fiu, pe Ion Alexandru Ţiriac (42 de ani), din relaţia cu manechinul american Mikette von Issenberg. El este căsătorit cu Ileana Lazariuc şi are la rândul lui doi băieţi.

Loading...
 
 

Citește și

  • Ion Tiriac iubiri, femeile lui Ion Tiriac, Erika Braedt, Sophye Ayad, Mikette von Issenberg

    În tinerețe nu avea banii de acum, însă femeile roiau în jurul lui. Doar două au reușit însă să-i facă și moștenitori, iar acestea sunt distinsele Mikette von Issenberg, fost fotomodel, și Sophie Ayad, o jurnalistă de origine egipteană.

  • Ioana Tiriac

    Discreţia l-a caracterizat mereu pe miliardarul Ion Ţiriac (78 de ani), mai ales când a venit vorba de familia sa. Dacă publicul român îl cunoaşte cât de cât pe fiul cel mare, Ion Ion, despre ceilalţi doi copii ai magnatului, Karim şi Ioana, nu se ştiu prea multe. Ce se poate lesne observa în ceea ce o priveşte pe Ioana este frumuseţea ei, pe care o moşteneşte, cu siguranţă, de la mama sa egipteancă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1