Ce sexy e Anna Lesko când pictează! Artista are această pasiune de ani întregi

anna_lesko.jpg

soacra annei lesko, ecaterina nenita vot, ecaterina nenita pasaport sovietic, adrian nenita
Anna Lesko are un băiețel cu Adrian Neniță

Anna Lesko nu are talent doar la muzică, ci şi la pictură! Artista obişnuieşte să se refugieze în pictură atunci când timpul îi permite. Cântăreaţa are o colecţie impresionantă de tablouri, iar preţul unei opere semnate de frumoasa solistă originară de peste Prut ajunge chiar şi la câteva mii de euro.

Dacă ar renunţa la muzică, atunci Anna Lesko probabil că şi-ar exploata tot latura artistică, dar în domeniul picturii. Artista este pasionată de artă încă din perioada în care era iubita lui Irinel Columbeanu. Cât timp a locuit la Izvorani, tablourile sale erau expuse chiar pe pereţii vilei. Acum sunt la ea acasă, unde solista când are timp pictează cu aceeaşi plăcere ca în trecut.

anna_picteaza.jpg

anna lesko pictura tablouri colectie
Anna Lesko pictează cu decolteul la vedete
foto: arhiva personală

Ea a publicat o imagine în timp ce se pregătea să dea culoare unei pânze. Îmbrăcată extrem de sexy, cu un decolteu ameţitor, Anna le-a arătat fanilor că atunci când nu are concerte şi nici fiul ei, Adam, în vârstă de un an şi jumătate, nu o solicită se relaxează pictând.  

Anna Lesko recunoaşte că nu are studii, dar a furat „meserie” de la pictorii Sabin Bălaşa şi Mircea Novac.

 

Loading...

Citește și

  • Anna Lesko a strâns o viaţă bani la ciorap, din show-urile ei de infarct, astfel că acum îşi permite luxul să devină patroană. Împreună cu o bună prietenă, ea şi-a deschis miercuri seară, în buricul Capitalei, localul ”Calea Victoriei 18”. Solista a înfulecat cu poftă dintr-un crenvurşt cald, căci, deh, reclama este sufletul comerţului.

  • Anna Lesko

    De când a devenit mămică, Anna Lesko intră mai des în bucătărie. Solista, originară de peste Prut, îi pregăteşte băieţelului ei, Adam, multe reţete delicioase şi a publicat şi dovada pe contul ei de socializare.

  • barbatii din viata annei lesko

    Cunoscută ca o adevărată bombă sexy pe scenele româneşti, cântăreaţa, originară de peste Prut, a avut relaţii numai cu oameni potenţi financiar. Ascensiunea ei în showbiz-ul autohton a fost marcată de un scandal în care au fost implicate nume cu rezonanţă - Irinel Columbeanu şi Elan Schwartzenberg, fostul soţ al Mihaelei Rădulescu. Lista cu bărbaţii din viaţa Annei Lesko nu se rezumă doar la cei doi, prin patul artistei trecând şi alţi domni, care i-au oferit confort financiar solistei.

  • anna lesko

    Puțini o vedeau pe Anna Lesko, ucraineanca sexy cu voce senzuală și mișcări lascive pe scenă, în postura de gospodină, stăpână în bucătărie. Și totuși, solista gătește cu gesturi sigure și nu se ferește de rețetele complicate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1