Ce se va întâmpla cu ziarele lui Vadim Tudor

vadim_tudor.jpg

ziar, Corneliu Vadim Tudor, tipografie
Toți cei care vor ziarul lui Corneliu Vadim Tudor pot suna la tipografie
foto: Click!

Fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, Lidia a vorbit despre problemele prin care trece familia ei, după ce fostul lider PRM a murit luni (14 septembrie). Fata a spus că ziarul „România Mare” are nevoie de sprijin financiar pentru a mai apărea, în timp ce publicaţia "Tricolorul" nu se va mai printa.

Lidia a explicat, în cadrul ediţiei de vineri (18 septembrie) a emisiunii "La Măruţă", că familia a decis să continue publicarea ziarului "România Mare". 

„Ziarul «România Mare» apare, dar are nevoie de bani. «Tricolorul» nu mai apare”, a spus Lidia Tudor.

Cât despre zvonirle privind averea ascunsă a lui Vadim Tudor, fata a negat vehement că tatăl ei ar avea bani în conturi secrete, mai ales că fostul senator şi-a vândut maşina din cauza problemelor financiare. 

„Faptul că tata ar fi avut milioane de euro este o fabulație lansată de un fost consilier”, a spus Lidia.

În cadrul emisiunii prezentate de Cătălin Măruță a mai fost dezbătută posibila crimă a lui Vadim. Fiica acestuia a susținut că varianta unui asisanat este total exclusă. „Medicii l-au resuscitat pe tata 2 ore. Tata a fost reconectat la aparate. I s-a acordat toată atenția, posibilă și imposibilă. Le mulumesc tuturor medicilor la Spitalul Militar pentru ceea ce au făcut. Este extramulțumită pentru ceea ce au făcut. Nu a primit mesaje de amenințare”, a mai mărturisit fata.

Lidia Vadim Tudor a spus că nu are nevoie de ajutorul lui Becali

lidia_vadim_tudor.jpg

România mare, ziarul lui Vadim, tipografie
Lidia Vadim Tudor a a spus că ziarul „România Mare” are nevoie de sprijin pentru a mai apărea
foto: Click!

În ceea ce privește conflictul dintre Becali și familia lui Vadim Tudor, Lidia a spus că acesta nu vrea să dea mâncare la toți câinii din Pantelimon și nici nu va dona sute de milioane pentru a salva Revista Tricolorul, Ziarul România Mare sau partidul.

Fata a mărturisit că nu i-a cerut nimic lui Becali, doar că el i-a zis tatălui ei când se afla la biserică că îi va ajuta financiar, numai dacă îl roagă în direct. Lidia a mai spus că nu are nevoie de ajutorul lui. După ce Becali a fost întrebat dacă mai este dispus să ajute familia lui Vadim, acesta a spus că nu va cumpăra din banii lui mâncare pentru familia de câini. „Mai bine mor 15 miliarde de câini, decât un om”, a mai spus acesta.  

 

Loading...

Citește și

 • vadim tudor mort declaratii politicieni

  Fondatorul PRM Corneliu Vadim Tudor, în vârstă de 65 de ani, a murit, luni, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost dus după ce i s-a făcut rău.

 • ce scrie presa straina despre Corneliu Vadim Tudor

  Corneliu Vadim Tudor a murit luni (14 septembrie), la 65 de ani, în urma unui infarct. Trecerea în nefiinţă a fost lider PRM a fost subită şi nu a rămas fără ecou: la înmormântarea care a avut loc joi, peste 4.000 de oameni au venit să îl conducă pe ultimul drum. Moartea lui nu a fost ignorată nici de publicaţiile din afară: iată ce spune presa străină despre Corneliu Vadim Tudor.

 • corneliu vadim tudor

  Pe pagina oficială de Facebook a lui Corneliu Vadim Tudor a fost publicată o imagine emoționantă, imediat după anunțul morții lui. În fotografie, tribunul apare alături de părinții săi.

 • corneliu vadim tudor

  Corneliu Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015 la vârsta de 65 de ani, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei din Bucureşti. "Tribunul" fusese transportat de soţie la spital după ce i se făcuse rău. Din păcate starea de sănătate a politicianului s-a înrăutăţit după internare, iar la ora 18.30 în după-amiaza aceleaşi zile, în urmat unui infarct miocardic, era înregistrat decesul său.

 • vadim tudor caini

  Corneliu Vadim Tudor s-a stins din viață luni, 14 septembrie, la 65 de ani, lăsând în urmă o soție, două fiice, dar și nu mai puțin de 30 de câini. Chiar dacă nu a fost bogat, familia „Tribunului” va avea de suferit și din punct de vedere financiar după trecerea acestuia în neființă.

 • vadim fiica

  Văduva lui Corneliu Vadim Tudor, Doina, a mărturisit că are mari probleme cu banii și a cerut ajutor, oricui poate să le ofere un loc de muncă celor două fete ale sale, Eugenia și Lidia. Ofertele nu au întârziat. Impresionat de momentele dramatice prin care trece familia „tribunului” , senatorul Haralambie Vochițoiu e hotărât să o angajeze pe una din fiicele lui Vadim.