Ce se va întâmpla cu fetița de trei săptămâni a Anastasiei Cecati. Cine va avea grijă de ea

anastasia_cecati.jpg

anastasia cecati
Anastasia Cecati a avut un rol episodic în serialul Las Fierbinți
foto: arhivă personală

Crima de la Chișinău a îngrozit nu doar Republica Moldova, ci și România, unde oamenii au fost de-a dreptul șocați și profund întristați de fapta comisă de medicul stomatolog Alexei Mițachi (34 de ani), cel care și-a ucis soția, pe Anastasia Cecati (31 de ani), și apoi s-a sinucis.

În urma lor a rămas o fetiță de doar trei săptămâni, care își va cunoaște părinții doar din povești și din fotografii. Micuța a fost dusă într-un centru de plasament, după ce a fost investigată medical și s-a constatat că este perfect sănătoasă. În privința fetiței despre care se crede că nu are nici certificat de naștere, s-au arătat interesate două persoane pentru a o lua sub tutelă: mama și sora Anastasiei Cecati.

anastasia cecatiZoom
Mama Anastasiei, răpusă de durere la înmormântarea actriţei
Foto: publika.md

 

"S-a apropiat bunica copilului care a venit din România. Ne-a relatat și ne-a demonstrat că este bunică printr-un certificat de naștere a mamei copilului. Din spusele bunicii copilul nu are certificat de naștere. Urmează ca noi până la determinarea reprezentantului legal asupra copilului să perfectăm certificatul de naștere", a spus Direcţia pentru Protecția Drepturilor Copilulu, Centru, Lidia Ştefăneţ, citată de publika.md.

Conform celor de la Știrile Kanal D, sora Anastasiei a venit din Belgia pentru a-și lua adio de la tânăra ucisă de propriul soț. De asemenea, sursa citată amintește să că din partea familiei lui Alexei Mițachi nu s-ar fi interesat nimeni de copila de trei săptămâni și de procedurile pentru a o lua sub tutelă.

 

 

loading...
Loading...

Citește și

 • anastasia cecati

  Caz absolut şocant la Chişinău. Frumoasa cântăreaţă şi topmodel Anastasia Cecati a fost găsită, duminică (18 februarie), fără suflare în casă. Soţul ei, un medic stomatolog din Chişinău, este autorul oribilei crime. La scurt timp după ce şi-a ucis cu sânge rece partenera, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al blocului în care locuia cu fotomodelul. Cei doi au lăsat în urmă o fetiţă de doar trei săptămâni, care nu înţelge nimic din tragedia care s-a petrecut în locuinţă. Apropiaţii lor încearcă să pună totul cap la cap pentru a desluşi care a fost motivul real al crimei.

 • anastasia cecati

  Jale mare la Cimitirul Sfântul Lazăr din Chişinău! Familia şi apropiaţii au condus-o pe ultimul drum pe Anastasia Cecati, actriţa care a fost ucisă cu sânge rece de soţul ei, medicul stomatolog Alexei Miţachi. Durere fără margini a fost şi în rândul celor care l-au cunoscut pe dentist. Tot miercuri, a avut loc şi înmormântarea tânărului, care după ce şi-a omorât partenera s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7.

 • anastasia cecati

  Anastasia Cecati nu are linişte nici în mormânt! Familia soţului ei sinucigaş a făcut acuzaţii grave la adresa actriţei, chiar în ziua în care tânăra era condusă pe ultimul drum. Distruse de tragedia care s-a abătut asupra familiei lor, rudele au aruncat cu noroi asupra modelului şi au dezvăluit care era adevăratul motiv al neînţelegerilor dintre cei doi, lăsând să se înţeleagă că ea s-ar fi căsătorit din interes cu medicul stomatolog.

 • anastasia cecati model

  Destine curmate brusc! Anastasia Cecati, model internaţional de succes, actriţă şi cântăreaţă, a fost ucisă duminică cu sânge rece de bărbatul cu care se căstorise în urmă cu şase luni şi căruia îi dăruise la finele lunii ianuarie, o fetiţă. Soţul manechinului este Alexei Miţachi, şi el un renumit medic stomatolog în Chişinău, proprietarul unei clinici dentare care îi poartă numele. După ce şi-a dat seama ce a făcut s-a aruncat pe geam de la etajul 7.