Ce se întâmpla cu emisiunea Exatlon de acum înainte. Ce anunț a făcut Cosmin Cernat

exatlon_1.jpg

Exatlon România
Captură ecran KanalD
Citeste tot despre: 

Competiția Exatlon se apropie de final, iar concurenții sunt nerăbdători să se întoarcă în România la familiile lor. Cosmin Cernat a făcut un anunț despre cum se va desfășura de acum înainte competiția. Ultimii mermbri rămași în concurs sunt nerăbdători să afle cine va intra în posesia marelui premiu de 100.000 de euro.

Cosmin Cernat, moderatorul emisiunii de la KanalD a mărturisit că de acum înainte vor exista eliminări mult mai des, aproape zilnic. Prezentatorul a mărturisit că în ediția din seara aceasta, miercuri, 16 mai, cineva va pleca acasă.

"În această seară vom afla cine va pleca în România. Din opt concurenți Exatlon vor rămâne 7. Urmează pentru voi cea mai grea perioadă și poate cea mai grea săptămână. Va fi o săptămână intensă, cu eliminări rapide, cu multa emoție, cu multă tensiune, cu tot ce ați acumulat în patru luni de zile. Se va sfârși în această săptămână! Vă mulțumesc!", a declarat Cosmin Cernat in cadrul ceremoniei dinaintea probei pentru protectie.

Competiția a adunat de-a lungul timpului, unul dintre cele mai memorabile momente este cel în care s-a aflat despre relația dintre Claudia Pavel și Cătălin Cazacu. „Este un subiect frumos, care s-a transformat în ceva grotesc. În realitate totul este extraordinar. Noi nu ne cunoșteam dinainte. L-am cunoscut la prima întâlnire cu producția. Este o relație foarte specială. Îmi este dor de el, suntem extrem de apropiați. A fost distorsionat adevărul, lăsând să se înțeleagă că am făcut sex, însă nu s-a întâmplat. Noi suntem filmați acolo 24 din 24 de ore. Cătălin a fost minunat cu mine, a fost lângă mine, m-a împins să continui competiția. O să-i mulțumesc toată viața de cât de mult bine mi-a făcut. Nu cred că putem da o definiția a ceea ce este între mine și Cătălin. Există niște sentimente extrem de curate. Nu putem defini, o să vedem când va veni Cătălin acasă să vedem dacă vom continua. Nu știam despre existența iubitei, eu nu sunt o femeie care strică relații. Îmi place totul la el. Nu i-am găsit niciun defect”, mărturisea Claudia Pavel după ce a părăsit competiția.

loading...
Loading...

Citește și

  • Concursul Exatlon este difuzat deja de mai bine de patru luni, iar de atunci, fanii reality show-ului și-au ales cei mai populari concurenti. Echipele „Faimoșilor”, respectiv cea a „Războinicilor”, au strâns cât mai mulți susținători. În momentul de față, în concurs se mai luptă pentru marele premiu numai 8 competitori, iar publicul este cu sufletul la gură să afle cine va fi cel mai rezistent participant care va întra în posesia marelui premiu.

  • În ediția difuzată miercuri, 9 mai, concurenții au avut parte de momente intense și pline de adrenalină. Cu toate acestea, ei luptă în continuare petntru marele premiu. După toate săptămânile petrecute în concurs, membrii celor două echipe au ajuns pe ultima sută de metri, iar cei 8 ultimi concurenți se simt din ce în ce mai epuizați