Ce se întâmplă cu emisiunea Acces Direct. Mirela Vaida, o primă reacție despre mutare

mirela-vaida.png

Mirela Vaida
foto: Antena 1

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Bate vânt de schimbare la Antena 1, la emisiunea "Acces Direct", care rulează din 2008 pe postul principal al trustului Intact. La fel cum Dan Capatos a fost mutat cu show-ul său la Antena Stars, se pare că aceeași soartă o va avea și emisiunea Mirelei Vaida.

"În curând, Acces Direct se va muta pe Antena Stars cu tot cu echipa din spatele camerelor. Și Mirela Vaida se va muta cu ei, dar nu pentru multă vreme. Se aude că i se pregătește alt show", au declarat, pentru Click!, surse din Antena 1.

Mirela Vaida: "Este parțial adevărat"

Mirela Vaida a avut o primă reacție legat de zvonurile mutării. "Este parțial adevărat! Așteptați comunicatul oficial dat de Antenă. Noi rămânem pe Antena 1, nu vreau să dau mai multe detalii, astea trebuie să le ofere PR-ul Antenei, deci în momentul ăsta nu vă pot explica eu foarte multe. Așteptați să vedeți, este în parte adevărat, adică informația nu este completă. Așa că mai bine așteptați comunicatul oficial al Antenei. Vă pot spune doar că informația nu este în totalitate corectă, mai multe nu am ce să vă spun, o să aflați la momentul potrivit”, a declarat Mireala Vaida pentru Fanatik.ro.

Citește și:

Simona Gherghe, mesaj de susținere pentru Mirela Vaida, atacată cu un bolovan la emisiune: "A fost o eroare de securitate"

Mirela Vaida a rămas cu traume după ce a fost atacată. „Am insomnii, mi-e frică să mai vin în platou”

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5