Ce schimbată e Corina Caragea când nu se află la pupitrul ştirilor sportive

corina_caragea_studio.jpg

corina caragea stiri pro tv
Aşa arată Corina Caragea când e gata să prezinte ştirile sportive
Foto: arhivă personală

Ne-am obişnuit cu imaginea de păpuşă a Corinei Caragea, care atunci când apare pe sticlă nu are vreun fir de păr deranjat, iar machiajul este perfect. Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv le-a arătat însă telespectatorilor o imagine cu ea, înainte de a intra la cabina pe unde toate vedetele trustului trec obligatoriu înainte de a intra pe sticlă, diferenţele fiind evidente.

Corina Caragea apare la ştirile sportive de la Pro Tv ca pe podium. Rochiile sexy şi scurte, care îi pun valoare picioarele lungi şi talia trasă prin inel, îi completează imaginea de fotomodel, dar mai ales coafura impecabilă. Vedeta cu părul negru ca abanosul, care îi străluceşte ireal, pare oricând pregătită pentru o şedinţă foto pe coperta unei reviste glamouroase.

corina_caragea.jpg

corina caragea culise
Foto: arhivă personală

În culise, însă, atunci când luminile din platou nu sunt aprinse, iar ştirista îşi face poze cu telefonul mobil, regăsim o altă Corina. La fel de frumoasă, ce-i drept, dar mai aproape de realitate. Părul nu mai arată la fel şi nici machiajul parcă nu se mai aşează perfect pe chipul ei. Una peste alta, vedeta Pro Tv este de apreciat pentru că are curajul să se arate în faţa fanilor săi cu sau fără machiajul de televiziune.     

Cum arată Corina Caragea la "Surprize, Surprize"

Acum este una dintre prezentatoarele veterane ale trustului PRO, fiind la cârma ştirilor sportive de foarte mulţi ani, dar Corina Caragea şi-a început ea cariera în televiziune la ”Surprize, Surprize”. Puţini îşi amintesc că ea a apărut pentru prima dată în lumina reflectoarelor în echipa balerinelor din emisiunea ”Surprize, Surprize”, prezentată de Andreea Marin. 

corina_surprize.jpg

corina caragea surprize
foto: captură video

"«Surprize, Surprize» este prima emisiune la care am avut norocul să lucrez. Aveam 19 ani. Dansul era o portiţă care îmi deschidea o lume ce mă fascina – televiziunea – şi eram gata să încep de oriunde, numai să pot fi în platou şi să “fur” meserie. Eram primul an la Jurnalism, iar în weekend mergeam la repetiţii. Am avut norocul să învăţ de la cei mai buni la acea vreme. Pentru că emisiunea era lider absolut în divertisment. Andreea era un profesionist desăvârşit, pasionat şi hotărât, care m-a susţinut atunci când am vrut să merg mai departe. După numai 3 luni mi-am depus CV-ul la o televiziune de ştiri care difuzase un anunţ că are posturi libere. A fost un pas mare, dar tremurat. Am plecat acolo, am stat o perioadă în probe, sub semnul întrebării, împreună cu alţi câţiva viitori colegi aleşi şi ei dintre mii de CV-uri. Din gaşca de atunci, trei suntem acum în prime-time la televiziuni mai mari”, povestea Corina Caragea pe blogul ei.

 

 

Citeşte şi:

 

Ce soră frumoasă are Corina Caragea! Cele două au pozat împreună

Corina Caragea, poză incendiară. Ce mai contează cartea, când ai asemenea picioare?

 

 

Loading...

Citește și

  • corina caragea eveniment critici trofeu bau iulia albu

    Prezentatoarea ştirilor sportive de la Pro Tv a dat sacoul sobru pe o vestimentaţie vaporoasă de vară, dar ţinuta ei a fost catalogată drept un dezastru. Invitată la un eveniment, Corina Caragea a purtat o rochie uşoară, cu sandale cu talpă joasă, look-ul ei fiind completat de o manichiură şic, care a stârnit imediat criticile Iuliei Albu.

  • Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de Sport din România, Corina Caragea, ne-a lăsat cu gura căscată zilele trecute când, cu bigudiuri în cap, dar şi cu multe multe bagaje, a plecat de la sediul PRO TV din zona Pache Protopopescu şi a mers până la o prietenă, în cartierul 1 Mai.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1