Ce schimbat e Cosmin Seleşi după Asia Express! Prezentatorul TV a slăbit mult

cosmin-selesi-surprins-supermarket1.jpg

Cum arată Cosmin Seleși după ce a părăsit Asia Express
Foto: Blitz

Să îi fi dat greutățile probelor din Asia bătăi de cap sau de vină de a fost mâncarea mult prea puțină sau mult prea...condimentată? Cert este că prezentatorul TV Cosmin Seleși pare schimbat după experieța emisiunii „Asia Express”, la care a fost nevoit să renunțe, din păcate, din cauza unei accidentări la picior. Iată cum a fost surprins de fotoreporterii Click!

Cosmin Seleși a avut un parcurs frumos de-a lungul emisiunii „Asia Express”, făcând echipă bună cu Șerban Copoț, însă aventura lui din Asia s-a încheiat, din păcate, în urma unei accidentări la picior care nu i-a mai permis să continue cursa pentru merele premiu. Deși la momentul respectiv se credea că și Copoț va fi eliminat din competiție, având în vedere că nu mai avea partener, Cosmin a fost rapid înlocuit de George Vintilă, care a acceptat provocarea emisiunii.

cosmin-selesi-2.jpg

Cosmin Seleși a fost surprins la cumpărături, la scurt timp după ce a ieșit din show-ul Asia Express
Foto: Blitz

Dacă în timpul show-ului concurenții nu au parte de foarte multă mâncare care să le fie și pe plac și ajung să slăbească, se pare că nici prezentatorul TV nu a făcut excepție. Nici perioada de după concurs nu i-a priit prea mult lui Seleși, dacă luăm în considerare cele mai recente imagini în care acesta apare.

Surprins de fotoreporterii Click! la cumpărături, într-un supermarket din Snagov, moderatorul de la „Te cunosc de undeva” pare că a slăbit considerabil, într-adevăr, însă starea lui de spirit s-a menținut, acesta afișându-se bine dispus, probabil și din pricina faptului că doamna de la casa de marcat l-a recunoscut de la televizor. Seleși se bucură acum de timpul liber pentru a se relaxa, după ce a scpăat de probele solicitante ale show-ului televizat.

cosmin-selesi-2-1.jpg

Prezentatorul TV are acum suficient timp pentru a se relaxa
Foto Instagram

Cosmin Seleşi s-a accidentat la picior la Asia Express

„Am avut impresia că cineva mi-a băgat un cuțit de la genunchi până sus. Am zis initial că este cârcel, dar a început să mă doară și nu am mai putut. O durere pe care nu am simțit-o niciodată în viață!”, spunea acesta la momentul respectiv.

Prezentatorul de la „Te cunosc de undeva” a avut nevoie rapid de îngrijiri medicale după ce a început să simtă durerea acută manifestată în zona genunchiului, care s-a dovedit a fi ceva mai complicat decât un cârcel, așa cum a crezut Cosmin inițial.

Acesta a trebuit să renunțe la probă și să fie transportat la spital pentru investigații. Medicii au decis ulterior că Seleși nu mai poate continua să participe în competiție și acesta s-a întors în România, deși își dorea mult să ducă misiunea la îndeplinire.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1