"Ce sâni minunați ai!" Ce mesaje primește Rocsana Marcu de când e șomeră la TV

21167149_1701789509831207_6858288945576948418_o.jpg

Rocsana Marcu iubit, silicoane, Playboy, Antena Stars, poze sexy, vedete sani mari
Rocsana a fost lăudată pentru bustul apetisant

Pe 24 august anunța pe Facebook că nu o vom mai vedea la Antena Stars, iar de atunci își ocupă timpul cu concerte, evenimente și poze interzis de sexy. Recent, Rocsana Marcu a stins lumina pe Instagram cu bustul uriaș.

Nu degeaba și-a pus anul trecut silicoane de un kilogram, în cabinetul medicului estetician Vitalie Stan. Pe Rocsana Marcu (36 de ani) cu greu o mai poți privi acum în ochi, căci bustul proeminent atrage toată atenția. De aceea îi și înțelegem pe fanii ei virtuali, care sunt efectiv înnebuniți după blondină și nu contenesc să o complimenteze pe Internet. Dar și ei îi place să pozeze în bombă-sexy, așa că toată lumea e fericită. Deunăzi, Rocsana Marcu ne-a întâmpinat virtual cu o fotografie numai bună de revista Playboy, iar bărbații au fost în delir. Sânii ei imenși, cu sfârcurile la vedere, au primit un potop de laude. "Ce sâni minunați ai", "O fotografie reușită, cu detalii apetisant de incendiare", i-au scris bărbații. Vedeta a fost pozată de iubitul ei, Bogdan Diaconu, asta ca să se știe cine se bucură de formele voluptuoase. Dar nu doar de laude a avut parte arista, ci de câteva critici. Un fan mai vigilent i-a atras atenția că și-a subțiat prea mult talia cu programele de editare din telefon și că se vede nefiresc în raport cu bustul.

rocsana-playboy_2004.jpg

Rocsana Marcu iubit, silicoane, Playboy, Antena Stars, poze sexy, vedete sani mari
În 2004 a pozat pentru revista Playboy
Foto: Playboy

Recent,  blondina ne anunța, pe Facebook, că nu o vom mai vedea pe sticlă după mai bine de 3 ani de colaborare cu Antena Stars, unde prezenta emisiunea mondenă "Agenția VIP", alături de Adriana Bahmuțeanu și Cristian Brancu. Și, deși e șomeră la TV, Rocsana Marcu nu duce lipsă de activitate. Este mereu chemată să cânte la nunți și la petreceri private, dar și să prezinte diverse evenimente.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1