Ce sâni lăsaţi are Lidia Buble la 22 de ani! Imagini explicite

lidia_buble.jpg

lidia buble
Sânii Lidiei Buble au suferit ceva modificări
Foto: arhiva personală

Lidia Buble are nevoie de îmbunătăţiri la nivelul bustului. Cântăreaţa a făcut imprudenţa să poarte un body extrem de decoltat care i-a lăsat sânii la vedere, însă vestimentaţia sexy i-a adus o serie de critici. Medicii esteticieni au concluzionat clar că blonda trebuie să se supună unei intervenţii la sâni.

Sânii Lidiei Buble (22 de ani) şi-au pierdut fermitatea. Într-un teaser al celui mai nou videoclip pentru care artista a filmat luna trecută, cântăreaţa atrage toate privirile la nivelul bustului ei. Deşi poartă o vestimnetaţie sumară, cântăreaţa se pare că nu a fost prea inspirată când a ales să îmbrace un body negru cu decolteu până la buric. Imaginea sexy a divei din videoclipul piesei "Serai" nu a fost pe placul esteticienilor care au concluzionat că ar trebui să-şi facă implant mamar pentru a corecta imperfecţiunea. 

lidia buble sani lasati medic esteticianZoom
Lidia Buble a purtat un body extrem de decoltat
foto: captură video

Din câte se pare, artista a suferit toate aceste modificări după ce a slăbit enorm. Anul trecut, pe când participa la "Splash! Vedete la apă!", Lidia Buble nu se putea lăuda cu silueta de acum. 

lidia bubleZoom
Aşa arăta Lidia Buble în costum de baie, anul trecut
Foto: Antena 1

"După poza respectivă, pot să spun că domnișoara are o ușoară ptoză (n.r: lăsare a sânului) mamară cu grad scăzut. Există mai multe posibilități de corectare, însă pot să fac o recomandare doar în urma unei consultații. De la caz, la caz, se recomandă un lifting, ridicarea mamelonului și a areolei. În cazul de față, cred că se poate corecta doar un implant de dimensiuni moderate, pentru recăpătarea aspectului tineresc.

medic estetician, youssef chawi, Zoom
Medicul Youssef Chawi i-a recomandat Lidiei Buble câteva intervenţii minore
Foto: arhiva personală

Intervenția este foarte ușoară, iar recuperarea este rapidă”, a declarat chirurul etsteician Chawi Youssef.

loading...

Citește și