Ce sacrificii a făcut Andra pentru carieră de-a lungul timpului

andra-cariera.jpg

Andra a renunțat la multe pentru carieră
Foto Facebook

Andra are o perioadă foarte încărcată acum de sărbători și muncește foarte mult. Vedeta a mărturisit că de-a lungul timpului, ea a trebuit să renunțe la multe lucruri pentru cariera ei de artist, dar și om de televiziune.

Andra a împlinit recent 18 ani de carieră și a declarat că această perioadă a fost extrem de aglomerată și tensionată. De ceva vreme, Andra nu mai are timp liber aproape deloc deoarece este implicată în foarte mult proiecte, atât artistice, cât și media.

Andra este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi din țară, iar ea face tot posibilul pentru a se împărți între cariera profesională și familia pe care o are alături de Cătălin Măruță.

48369001_2481569535189946_7258863165419552768_o.jpg

Andra și Cătălin Măruță au doi copii adorabili
Foto Facebook

„Vezi, dacă sunt mai multe frumoase, cred că le uiți pe cele grele. Au fost cu siguranță momente grele, dar astea sunt orele în care nu prea dormi, oboseala și faptul că nu mai ai neapărat timp liber. În momentul în care am devenit mamă, chiar că s-a risipit timpul meu liber. Deci dacă sufăr după ceva este după timp liber, dar probabil în acest timp aș face tot ceva legat de muncă. Aș studia mai mult sau aș merge la un film, cam asta ar fi relaxarea mea, dar prefer ca timpul liber pe care-l mai am să îl petrec cu copiii mei”, a declarat Andra pentru Viva.ro.

Loading...

Citește și

  • Andra a trăit din nou emoțiile primelor serbări, alături de cei doi copii ai săi, Eva și David, care au avut prima experiență de acest gen. Cântăreața și soțul ei, Cătălin Măruță, au participat cu sufletul la gură la cele două frumoase evenimente, pentru a-i încuraja și susține pe „spiridușul” David și pe „fulgul de nea” Eva. Ulterior, Andra a împărtășit și cu admiratorii săi virtuali imaginile emoționante de la serbările celor mici.

  • Noaptea dintre ani e una albă şi foarte încărcată pentru artiştii de top care au plină agenda de spectacole. Printre ei se află şi cele cinci vedete faimoase, Lidia Buble (25 de ani), Antonia (29 de ani), Andra (32 de ani), Andreea Bălan (34 de ani) şi Deea Maxer (28 de ani), care se vor întoarce acasă cu sacul plin de bani. Ele vor găsi însă şi răgazul să ciocnească un pahar de şampanie cu partenerii lor de viaţă, la fel de cunoscuţi ca şi ele.