Ce s-a întâmplat cu una dintre cele mai sexy femei care l-au vânat pe „Burlac”

6-foto-vxcvcx1-3zxczxcoloane.jpg

Cătălina Sorina Ene e acum angajată la Transelectrica
Foto: Click!

Vestea că frumuşica brunetă Cătălina Sorina Ene (25 de ani) este mai nou specialist la Transelectrica a stârnit un mare scandal. Motivul? “Turnura” profesională în cariera tinerei care, acum câţiva ani, la emisiunea ”Burlacul”, visa să devină nevasta miliardarului Edward Popescu Strohlen (32 de ani).

Cătălina Sorina Ene, care recent şi-a îmbogăţit garderoba doar cu haine de protocol, pentru noua slujbă, râvnită de colegii ei de la Transelectrica (operatorul naţional de transport de energie electrică), şi-a încercat norocul şi în televiziune. 

6-foto-2asdfas-2coloane.jpg

Iat-o pe Cătălina, în competiţie pentru inima burlacului miliardar
Foto: Click!

Mulţi susţin că ea ar fi fost asistentă la ”Un show păcătos”, numai că Dan Capatos ridică din umeri: "Nu am auzit în viaţa mea de ea. Toate asistentele mele sunt celebre acum", ne-a declarat acesta, marţi (20 octombrie). Dar, nu mai departe de acum patru ani, Cătălina îl vâna pe Edward Popescu Strohlen, tânărul cu o avere estimată la 13 milioane de euro, care îşi căuta nevastă la “Burlacul” (Antena 1).

Deşi Cătălina s-a lăudat în faţa lui că îi plac lectura, călătoriile şi fotografia, şi că e maestră în contorsionism, chipeşul bărbat nu a părut deloc impresionat. Ba chiar a eliminat-o din concurs, încă de la primele ediţii: “A fost pedepsită pentru pasivitatea ei şi lipsa oricărei tentative de a-l cuceri pe milionar”, susţineau, la acea vreme, rivalele ei. 

6-act-foto-3-tifeti-11-inalt.jpg

Edward  Popescu Strohlen
Bogătaşul Edward Popescu Strohlen n-a plăcut-o pe brunetă
Foto: Click!

 

Cătălina s-a ţinut scai de Edward ca să-i mai acorde o şansă, ba chiar a intrat peste el în cameră, însă acesta a fost de neclintit: “Nu am cum, îmi pare rău”, a fost răspunsul lui categoric. Brăileanca a vărsat lacrimi amare, dar avea şi de ce, pentru că îi scăpase printre degete un bărbat frumos, deştept şi plin de bani, care i-ar fi asigurat o viaţă de prinţesă.  Antena 1 nu a cooptat-o în alt proiect, prin urmare Cătălina a făcut, pe plan profesional, o schimbare de macaz, angajându-se la Transelectrica. 

Loading...
 
 

Citește și