Ce s-a întâmplat cu Cristian Ciocan? ”Comisarul Casanova” fuge de toată lumea

Citeste tot despre: 

Fostul purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, ”mondenizat” peste măsură, au spus într-o vreme șefii lui, a intrat în silenzio stampa și refuză să mai socilizeze. Un singur lucru îl mai bucură: o femeie care i-a devenit și soție între timp.

Cine nu-și amintește de carismaticul polițist Christian Ciocan. În urmă cu mai mulți ani era o prezență constantă nu doar la posturile de știri, ci și la emisiunile mondene, cele care i-au adus și probleme, culminate cu o retrogradare. Ciocan a fost scos din funcție și detașat la IPJ Mehedinți.  Acesta a fost momentul în care a decis să-și prioritizeze alte aspect ale vieții lui, cum a fost cea sentimental. S-a căsătorit cu un medic stomatolog, departe de România, tocmai peste Ocean.

S-a întors acasă cu ea, însă, chiar și-așa, simpaticul polițist nu a vrut să mai socializeze deloc, iar prietenii săi au primit și explicația ”de ce nu”:  
 

”1.Oamenii nu pot sa imi trimita cereri de prietenie pentru ca li se afiseaza un mesaj ca am prea multi prieteni.
2. Prietenii imi sunt stersi din lista, evident fara voia mea. De cine, oare?! De ce?!
2. O gramada de nebuni imi folosesc fotografiile pentru a-si face pagini de Facebook, de zici ca n-au mai intalnit <VIP-uri> ca mine.
3. Observ ca valorile reale ale Romaniei - actori, interpreti de muzica populara, scriitori s.a. - au infinit mai putine like-uri si distribuiri decat tot soiul de <no name, aparuti de nicaieri>, care - ce sa vezi?! - starnesc megainteres pe retelele de socializare. Absurd! Asta e Libertate de exprimare?!"
, le-a explicat prietenilor săi.

 

Loading...