Ce s-a ales de blocul pe care s-au bătut la tribunal foștii prieteni Ștefan Bănică și Sabin Ivanof

4-act-1.jpg

Toate apartamentele din blocul lui Bănică sunt locuite, iar la parter este o frizerie

Ştefan Bănică se descurcă excelent în afaceri! Chiar dacă s-a chinuit ani de zile cu procese şi probleme din cauza blocului pe care l-a construit împreună cu fraţii Ivanof în nordul Capitalei, acum culege liniştit „roadele”: toate apartamentele sunt vândute sau închiriate! 

Ştefan Bănică (51 ani) este mulţumit. La 5 ani de la scandalul cu fraţii Bogdan şi Sabin Ivanof, interpretul a reuşit să „scape” de apartamentele din blocul situat în cartierul Aviaţiei. Cântăreţul şi-a recuperat investiţia, el contractând un credit pentru a putea achiziţiona terenul din zona respectivă, pe care a fost construit blocul. Toate apartamentele sunt locuite, lucru confirmat şi de apropiaţi din cercul artistului. ”Bănică şi Ivanof s-au împăcat acum patru ani şi şi-au împărţit apartamentele din bloc. Majoritatea au fost vândute, iar cele rămase libere au fost închiriate. E o afacere bănoasă, având în vedere că, în zonă, o chirie este în jur de 700-1.000 de euro pe lună”, ne-au explicat sursele. În plus, la parterul blocului acum funcţionează o frizerie de lux, aşa că şi acolo chiria este considerabilă. 

Scandalul dintre Ştefan Bănică şi omul de afaceri Sabin Ivanof, soţul prezentatoarei Simona Pătruleasa, a izbucnit în 2014 şi a ajuns la tribunal.

De la ce a început scandalul pe blocul din nordul Capitalei

Cei doi se acuzau reciproc de nerespectarea unor contracte de afaceri. Pe 9 mai 2014, Click! a scris, în exclusivitate, despre litigiul dintre Ştefan Bănică şi fraţii Ivanof, mărul discordiei fiind blocul de locuinţe pe care l-au ridicat împreună în cartierul Aviaţiei. Ştefan Bănică a pus la dispoziţie terenul de 1,7 milioane €, iar Sabin şi Bogdan s-au ocupat de construcţie prin firma lor, IPG Impact SRL, având o prestaţie de 1.400.000 €. Cei doi susţineau la vremea respectivă că solistul nu a semnat certificatul de intabulare, tocmai pentru a nu vinde cele 10 apartamente, evaluate fiecare la 400.000 €. De cealaltă parte, cântăreţul susţinea că a fost ţepuit de cei doi fraţi şi că el plăteşte ratele bancare şi, pentru că lucrarea nu a fost terminată la timp, a fost nevoit să plătească din buzunar şi utilităţile. Deşi Sabin a ieşit primul să vorbească, Ştefan Bănică spunea că lucrurile stau exact invers. “Ivanof mi-a sugerat să cumpăr un teren pe care să construiască un imobil. Am făcut un contract: eu trebuia să fac creditul, el să construiască. Blocul trebuia terminat într-un an, eu să acopăr creditul, iar profitul să se împartă între asociaţi. Eu plătesc şi acum, construcţia în schimb nu s-a terminat”, a declarat Bănică, atunci la “Acces direct”. Un an mai târziu, partenerii de afaceri deveniţi duşmani şi-au dat seama că scandalul nu duce la nimic bun pentru nici unul dintre ei. Au renunţat la proces şi au împărţit frăţeşte apartamentele din blocul pe care l-au construit. 

Citește și:

Simona Pătruleasa sare la gâtul lui Ştefan Bănică Jr."Şi-a furat soţiile şi prietenii" VIDEO EXCLUSIV

Bănică şi Ivanof, întâlnire «de gradul 0»! Cei doi foști prieteni ar putea să cadă la pace, deși se judecă în trei procese FOTO EXCLUSIV

 

Loading...

Citește și