Ce romantic e Cristi Chivu cu soţia, în vacanţă în Indonezia!

adelina_si_cristi.jpg

adelina chivu cristi chivu vacanta bali indonezia
Adelina şi Cristi Chivu se distrează în vacanţă
foto: arhiva personală

Vedetele autohtone nu aşteaptă vara ca să plece în vacanţă, ci caită destinaţiile exotice unde căldura e la ea acasă pe toată perioada anului. Aşa au făcut şi Cristi Chivu şi soţia sa, Adelina. Cei doi şi-au luat câteva zile libere pentru a petrece împreună în Insula Bali din Indonezia.

Retras din activitatea sportivă după o accidentare serioasă la picior care l-a împiedicat să mai revină pe terenul de fotbal, Cristi Chivu (35 de ani) s-a dedicat vieţii de familie. Are două fetiţe superbe cu Adelina, fostă Elisei, bruneta care în trecut, făcea furori pe micul ecran, fiind prezentatoare sportivă la Antena 1 şi atunci când nu are grijă să le ducă sau să le ia pe cele mici de la grădiniţă sau de la şcoală, petrece timp preţios cu soţia sa.

adelina_degustare.jpg

adelina chivu cristi chivu vacanta bali indonezia
Adelina, la ora degustării
foto: arhiva personală

De câteva zile, cei doi au ajuns în Indonezia, unde se răsfaţă sub soarele tropical, în această perioadă vremea fiind tocmai bună pentru a da un tur insulei, dar şi tarifele mul mai scăzute decât în plin sezon. Romantici, cei doi soţi au luat cina la unul dintre restaurantele din resort, au degusat o selecţie de ceaiuri şi au vizitat templele din Bali. De la începutul anului, cei doi au mai bifat o escapadă în Thailanda. 

Adelina şi Cristi Chivu s-au căsătorit în vara lui 2008 şi au împreună două fetiţe. natalia, în vârstă de 7 ani, şi Anastasia, de 5 ani.    

Loading...
 
 

Citește și