Ce rochii sexy au ales vedetele la OK! James Bond Party

12188589_10206319644562335_677687204_n.jpg

Claudia Pătrăşcanu, Cristina Spătar şi Roxana Blagu au strălucit la petrecerea Ok!
foto: Ok! Magazine

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Vedetele din showbiz au fost prezente miercuri seară (28 octombrie) la cea mai mare petrecere tematică a anului. OK! Magazine a organizat la Le Chateau evenimentul OK! James Bond Party. Printre artistele prezente s-au numărat Cristina Spătar, Claudia Pătrăşcanu, dar şi Roxana Blagu, ex-Trident, acestea făcându-se remarcate prin ţinutele de gală pe care le-au purtat.

Miercuri seară (28 octombrie), vedetele de la noi din ţară au participat la evenimentul OK! James Bond Party organizat de revista OK! Magazine la "Le Chateau". Sala a fost special amenajată ca să arate ca în filmele celebrului spion britanic, iar invitaţii s-au simţit ca la Hollywood.

Doamnele frumoase şi elegante nu au lipsit din peisaj. Acestea au venit pregătite pentru o seară învăluită în mister, dar condimentată cu voie bună. Printre acestea şi Cristina Spătar, regina R&B, care s-a întreţinut toată seara cu Claudia Pătrăşcanu (ex-trupa Sexxy) şi Roxana Blagu (ex-Trident). Cele 3 au purtat creaţii extrem de sofisticate, menite să atragă toate privirile.

Divele din showbiz au purtat ţinute dintre cele mai sexy

 • Claudia, Cristina şi Roxana au întors toate privirile
  foto: Ok! Magazine
 • Medicul Valentin Răducanu, alături de una dintre pacientele sale, Cristina Spătar
  foto: Ok! Magazine
 • Valentin Răducanu şi designerul Ana Radu
  foto: Ok! Magazine
 • foto: Ok! Magazine
 • Maximize

1/4

Atât Cristina, cât şi Claudia, au ales rochii lungi, negre, care le-a scos în evidenţă silueta impecabilă. Roxana a îmbrăcat o salopetă neagră cu paiete, creaţie proprie. Cristina Spătar a îmbrăcat o rochiţă creată special pentru ea, de la Athena Philip.

De asemenea, la eveniment a luat parte şi medicul stomatolog, Valentin Răducanu, renumit pentru tratamentele stomatologice la care apelează tot mai multe vedete.

Acesta a fost însoţit de designerul Ana Radu, nepoata regelui Cioabă. Blonda a respectat dress code-ul petrecerii, aceasta fiind îmbrăcată într-o ţinută all-black, formată din pantaloni şi sacou din propria colecţie.

 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • james bond party

  Miercuri seară universul creat de scriitorul britanic Ian Fleming în cărţile de ficţiune James Bond a fost recreat în Bucureşti la cea mai mare petrecere tematică a anului. OK! Magazine a organizat la Le Chateau evenimentul OK! James Bond Party, de unde Click! vă oferă imagini exclusive.

 • andreea banica

  Au intrat pentru o seară în pielea personajului James Bond. Vedetele autohtone s-au transformat în spioni, la cea mai tare petrcere tematică a anului, organizată de revista Ok!. Or fi fost domnii eleganţi, dar doamnele au atras toate privirile. Rochiile lungi şi sexy le-au scos în evidenţă trupurile apetisante.

 • miron cozma

  S-au despărțit, dar n-o poate uita! Orice ar face, Miron Cozma (61 de ani) tot la Marinela Nițu se gândește. Miercuri, 28 octombrie, fostul lider al minerilor a trimis câteva săgeți otrăvite către fosta sa iubită, la OK! James Bond Party. Miron Cozma a venit însoțit de cântăreața Alya și a anunțat că va apărea în cel mai nou videoclip al artistei. ”Marinela Nițu o să-şi bage unghia în gât când va vedea că apar în videoclip”, a puctat Cozma.

 • ana radu

  Ana Radu, nepoata fostului rege al romilor Florin Cioabă a povestit cum a încălcat tradiţiile şi a fugit de acasă pentru a-şi urma visul.

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5