Ce rochie scurtă a purtat Jojo la botezul fetiței! Și-a revenit complet după naștere

jojo2.jpg

jojo
Jojo și-a botezat fetița în mare secret
Foto: arhivă personală

Zora, fetița lui Jojo (Cătălina Grama) și a lui Paul Ipate (32 de ani), a primit darul botezului. În mare secret, părinții micuței au organizat o petrecere restrânsă, la care au luat parte doar familiile lor și prietenii apropiați.

Nu au lipsit Mihai Bobonete și Octavian Strunilă, colegii lui Paul Ipate de la emisiunea "Jocuri de celebritate", dar nici Toni Grecu și Monica Anghel, care au făcut echipă cu Jojo la "Serviciul Român de Comedie". Fericiții părinți au vrut ca totul să fie cât mai intim și au pus mare accent pe detalii. Petrecerea a fost una cu tematică italiană, lucru respectat în decor, dar și în preparatele alese pentru invitați.

jojo1.jpg

jojo
Jojo a avut grijă ca micuța sa să arate ca o prințesă
Foto: arhivă personală

 

Micuța Zora a fost ca o prințesă și, desigur, vedeta evenimentului. Nu departe a fost mama ei, care a atras toate privirile cu silueta pe care și-a recuperat-o la nici cinci luni de când a dat naștere a doua oară. Jojo (36 de ani) a purtat o rochie verde smarald, cu volane, scurtă, care i-a pus picioarele în valoare, dar și decolteul.

jojo

 

"Am botezat-o în data de 28 mai pe Zora Maria, cea mai zâmbitoare fetiță de pe această planetă. Am avut emoții mari, încă de când am primit trusoul brodat cu numele ei și data evenimentului, deși mai trecusem încă o dată prin asta la botezul frățiorului ei. Zora a fost cuminte și a ascultat cu multă atenție slujba. L-a privit încă de la început atentă pe părinte și l-a făcut să zâmbească de câte ori a avut ocazia. Am avut parte de o slujbă frumoasă, liniștită, și deși Zori a plâns un picuț după ce a băgat-o părintele în apă, s-a încheiat totul frumos și bine. Întreaga familie zâmbea la finalul slujbei și chiar am fost cu toții extrem de fericiți. Mamele și-au mai șters discret câte o lacrimă si au admirat-o pe Zori în rochițele ei minunate ivoire și mentă, pe care zânuța le-a purtat mândră, zâmbind ca un mic soare. Mândră am fost și eu în fiecare secundă, mai ales când mi-am ținut amândoi copiii în brațe la pozele de final. Achim a fost și el foarte chipeș în costumul lui elegant", a scris Cătălina pe blog.

Jojo poartă verighetă

jojo_paul.jpg

jojo
Jojo se afișează cu verighetă
Foto: arhivă personală

 

Deși nu au spus nimic despre o căsătorie, Jojo și Paul Ipate, care au o relație din 2014, par a se fi căsătorit. Discreți, aceștia nu au suflat o vorbă despre o eventuală unire a destinelor, dar inelul de pe degetul Cătălinei spune mai multe decât o mie de cuvinte. Pentru ședința foto făcută cu ocazia botezului, blonda nu și-a mai ascuns verigheta.

 

 

Loading...

Citește și

  • La o săptămână după ce au fost naşi de cununie pentru Octavian şi Oana Strunilă, Paul Ipate (32 de ani) şi Cătălina Jojo Grama (36 de ani) au avut un eveniment important de celebrat.

  • Botez discret şi cochet! Aşa a organizat Jojo creştinarea fiicei ei, Zora, care pe 10 iunie va împlini 5 luni. Petrecerea a avut loc duminică seara, la un restaurant din Băneasa, unde fotoreporterii Click! au surprins imagini de comedie. Vedete cu greutate au sudat ţigările în şir indian, pe un balcon îngust.

  • jojo

    Au trecut trei luni de când Cătălina Grama, cunoscută publicului drept Jojo, a născut pentru a doua oară. Fiica ei și a actorului Paul Ipate este o minune de copil, iar viața lor este mai plină de atunci.

  • octavian strunila, nunta, popa raspopit, plaja, oana botez, jojo, Paul Ipate, Bobonete

    După nouă ani de relaţie, Octavian Strunilă şi Oana Botez s-au căsătorit weekendul acesta. Întrucât şi-au dorit ca evenimentul să aibă loc la malul mării, nici un preot nu a acceptat să-i cunune, aşa că actorul a apelat la serviciile unui răspopit. Artistul nu a purtat costum de ginere, ci pantaloni şi cămaşă din in.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1