Ce ritual are Tudor Gheorghe după fiecare spectacol

tudor_gheorghe.jpg

tudor gheorghe ritual concert scena
Tudor Gheorghe a povestit ce face după fiecare spectacol
Foto: Antena 1

Actor, cântăreț și compozitor, Tudor Gheorghe mărturiseşte că nu are linişte nici după ce cade cortina. În pragul sărbătorilor pascale, maestrul este invitatul Florentinei Fântânaru într-o ediţie emoţionantă a emisiunii “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars, unde va vorbi despre ce înseamnă pentru el Învierea Domnului, cum se pregăteşte pentru ea şi ce delicii culinare găteşte an de an, dar şi despre cariera sa şi, mai ales, despre omul Tudor Gheorghe.

La 70 de ani, maestrul îi va povesti Florentinei că nu se dă în lături de la nicio muncă, face zilnic mişcare şi intră chiar şi în bucătărie. Pentru Paşte, aceasta are o sarcină precisă: “Eu sunt responsabil cu fripturile, soţia se ocupă de stufat şi de ciorbă. Fac şi pâine! Câtă făină am stricat, Doamne-Doamne”, a povestit maestrul.

tudor_gheorghe_2.jpg

tudor gheorghe ritual concert scena
Maestrul a fost invitatul Florentinei Fântânaru
Foto: Antena 1

Tot la “Dincolo de aparenţe”, maestul Tudor Gheorghe va vorbi şi despre ritualul său de după fiecare spectacol. “După ce 4000 de oameni care sunt alături de tine, cum se întâmplă la Sala Palatului, pleacă din sală, eu, şi asta se întâmplă peste tot, la toate spectacolele mele, trec pe scenă din nou, singur. Există o stare, o anume energie, există ceva care rămâne în acea sală, pe care eu o simt. Eu nu văd publicul, îl simt!”, a mărturisit îndrăgitul artist.

            

Loading...
 
 

Citește și