Ce repede s-a mișcat! Câștigătoarea Vocea României a lansat deja prima piesă

smiley.jpg

smiley ana munteanu
Smiley și Ana Munteanu- echipa câștigătoare de la Vocea României
Foto: arhivă personală

Ana Munteanu a trăit cea mai mare fericire vineri seară, 15 decembrie, când a ridicat deasupra capului trofeul sezonului șapte "Vocea României". Eleva lui Smiley și-a adăugat în conturi o sumă importantă, 100.000 de euro, iar cariera sa a luat deja avânt.

Imediat cum finala a luat sfârșit și Ana a fost desemnată câștigătoare, Smiley a anunțat pe pagina lui de Facebook numele primei piese a elevei sale. "Măști" este melodia la care artistul și echipa sa au lucrat și modalitatea prin care le-a mulțumit tuturor celor care și-au îndreptat voturile către adolescenta de 16 ani.

"Vă mulțumim tuturor pentru voturi! Important e ca și de acum încolo să credeți la fel de mult în vocea Anei și vă invit să ascultați prima ei piesa pe care o găsiți mai jos în comentarii. Felicitări, copil frumos", a scris Smiley pe rețeaua socială, acolo unde a și publicat piesa care se bucură deja de peste 40.000 de vizualizări pe YouTube.

untitled.png

foto
Ana Munteanu este câștigătoarea celei de-a șaptea ediții
Foto Captura video

loading...
Loading...

Citește și

  • Ne-a lăsat muţi de uimire vineri seară, 24 noiembrie, la “Vocea României”, unde a cântat hit-ul lui James Brown, “It’s a man’s world”. Ana Munteanu, tânăra de 16 ani antrenată de Smiley, s-a călit în trecut la alte show-uri de talente. În 2014 a câştigat potul cel mare la “Moldova are talent”, iar anul acesta a primit 4 de “Da” la “Românii au talent” (PRO TV).

  • Mult a fost, puţin a mai rămas. 32 de concurenţi au intrat iniţial în show-urile live de la “Vocea României”, însă pentru finala de vineri au rămas în picioare doar patru fete pe cât de talentate, pe atât de frumoase. Antrenorii au avut grijă să le transforme în nişte leoaice, aşa că diseară le vom vedea cum îşi scot gheruţele în ring.