Ce relație apropiată au Raluka și Ana Baniciu: «Dacă ar fi să avem această orientare, ar fi o iubită genială»

29749455_303303463532623_7339143408022243160_o.jpg

Raluka și Ana Baniciu
Foto Facebook
Citeste tot despre: 

Relația dintre Raluka și Ana Baniciu a devenit foarte cunoscută după ce artistele au făcut echipă în competiția Asia Express, fiind chiar câștigătoarele reality-show-ului. Deși au avut parte de momente critice în Asia, în timpul emisiunii, ele au mărturisit că relația dintre ele s-a dezvoltat tot mai bine.

Din banii câștigați de la Antena1 după marea finală a emisiunii, ele au mărturisit că și-au plătit avansurile pentru apartamentele pe care urmează să și le achizționeze în același bloc. În cadrul unei emisiuni Antena Stars, Raluka a mărturisit că o iubește foarte mult pe Ana Baniciu și că ea ar fi fost iubita perfectă dacă ar fi avut o altă orientare sexuală.

“Și eu pe ea. O iubesc tare mult pe ea. Ne-am mai contrazis, dar nu pot să le numesc certuri. Orice neînțelegeri aveam ne disuctam pe loc, ca într-un cuplu”, a declarat Ana Baniciu referitor la fosta colegă de echipă de la Asia Express.

Raluka o iubește foarte mult pe Ana și a mărturisit că dacă i-ar fi plăcut femeile, fiica lui Mircea Baniciu ar fi fost iubita perfectă. 

“Îți dai seama câte am trăit noi împreună, acolo în Asia? Nu avem cum să nu ne iubim. (…) Dacă ar fi să avem acastă orientare Ana ar fi o iubită genial”, a mărturisit Raluka.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1