Ce relație apropiată are Irina Columbeanu cu "fratele vitreg" din America

clipboard01rrrrrrrrrrrr_0.jpg

Monica Gabor și Irina Columbeanu
Foto Instagram

Irina Columbeanu și-a petrecut sărbătorile alături de mama ei, Monica Gabor, dar și de "fratele ei vitreg", fiul lui Mr. Pink, iubitul Monicăi. Alături de Irina, pe drum a fost și tatăl ei care a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunțat că Irina este alături de mama sa la schi. În tot acest timp, Irinuca a publicat numeroase clipuri în care apare alături de băiatul lui Mr. Pink, semn că cei doi copii se înţeleg de minune.

Irina Columbeanu are un canal de YouTube unde publică foarte des videoclipuri cu toate activitățile pe care le întreprinde. Printre ele, şi tot felul de joculeţe, discuţii cu mama sa, confesiuni despre viaţa sa şi călătoriile pe care le face mai ales în SUA, la Monica. 

Recent, Irina s-a filmat alături de "fratele ei vitreg" și a arătat tuturor prietenilor virtuali cât de bine se înțelege cu băiatul lui Mr. Pink. 

irina_columbeau.jpg

Irina Columbeanu alături de fratele vitreg
Foto Captura Video

Irina nu face niciun fel de diferențiere între ei și îl consideră un frate, deși Monica Gabor nu este căsătorită legal cu Mr Pink, iar micuţul nu este rudă de sânge cu ea. Unde mai pui că fata lui Irinel nu e îngrijorată de bariera de limbă: vorbeşte engleza la fel de bine ca un nativ, aşa că nu au cum să fie neînţelegeri între ea şi "frate vitreg".

Cea mai clară dovadă că Irinuca şi băiatul sunt apropiaţi e un clip publicat de fata Monicăi în care îi supune pe mama sa şi fratele ei vitreg la un mic chestionar. Pentru a vedea cine o cunoaşte mai bine, Irina le pune tot felul de întrebări. Surpriza a fost că băiatul lui Mr. Pink a răspuns corect aproape de atâtea ori ca Monica, o dovadă clară că cei doi îşi spun totul şi că au o relaţie strânsă. 

Mai mult, nu o dată Irina a spus în clipurile sale că Monica Gabor este mama amândurora, iar asta se vede şi din comportamentul fostei doamne Columbeanu. Aşa cum are grijă de Irinuca, Monica este foarte atentă şi cu cel mic. Bruneta îi îmbrăţişează, are grijă să nu răcească şi face aceleaşi glume cu cei doi copii. 

 

moni.jpg

Monica Gabor mr pink irina Anthony
Monica și Mr. Pink au fiecare copii din relațiile anterioare
foto: arhiva personală

Loading...

Citește și

  • Monica Gabor, Irina Columbeanu, Irinel Columbeanu

    Monica Gabor și Irinel Columbeanu au avut o căsnicie controversată care s-a finalizat cu scandaluri. Cu toate acestea, dragostea pentru fiica lor este neschimbată. Irina are o relație bună cu ambii părinți și își arată dragostea pentru ei pe canalele ei de socializare.

  • Irinel Columbeanu şi-a dus fiica în America, la mama ei. Cei trei au petrecut Crăciunul împreună, iar Irinel Columbeanu a publicat un mesaj pe Facebook în care a anunţat că fiica sa este cu mama ei, iar ele s-au distrat împreună pe pârtie.