Ce probleme familiale a avut Dorian Popa! Motivul pentru care artistul nu a mai vorbit cu tatăl lui

dorian_popa.jpg

Care este motivul pentru care Dorian Popa s-a distanțat de tatăl lui
Foto Instagram

Dorian Popa se bucură în prezent de o carieră de succes și este cunoscut pentru zâmbetul larg cu care se afișează pretutindeni. Însă, puțini știu faptul că artistul a trecut printr-o perioadă neplăcută în momentul în care părinții lui au decis să se separe, lucru care a dus și la distanțarea dintre Dorian și tatăl său. Artistul a dorit să împărtășească și cu prietenii virtuali experiența trăită, publicând pe YouTube un filmuleț în care a povestit situația cu care s-a confruntat în urmă cu câțiva ani.

Este cunoscut deja faptul că Dorian Popa are o relație specială cu mama lui, Luminița, aceasta participând alături de fiul ei și la emisiunea „Asia Express”. Deși cu mama sa se înțelege foarte bine, cântărețul a lăsat loc interpretărilor în ceea ce privește relația pe care o a avut-o cu tatăl lui. Astfel, mulți simpatizanți de-ai artistului s-au întrebat, probabil, care sunt motivele din spatele acestei decizii de a nu vorbi despre părintele său. Pentru a lămuri situația, Dorian a publicat un filmuleț pe contul lui de YouTube, în care le-a povestit prietenilor virtuali cum au decurs lucrurile în familia lui. Sincer și deschis, artistul a explicat că au existat câteva probleme în familia Popa, care au dus la distanțarea dintre el și tatăl său, care s-a stins din viață în urmă cu câțiva ani.

„Aveam 15-16 ani, iar lucrurile nu mai mergeau bine între ai mei. Separarea a avut loc, dar nu și divorțul. Ei au mai trăiat așa separați pentru că noi eram mititei. Ne-am dat seama că povestea nu mai continuă. Eu și fratele meu încercam să fim alături de ambii părinți. Tatăl meu a încercat la un moment dat să-mi interzică mie și fratelui meu să mai vorbim cu mama. Sunt niște lucruri pe care eu consider că nu trebuia să le spună. Atunci eu și fratele meu am decis să-i luăm partea mamei pentru că ea nu ne zisese nimic”, a explicat Dorian. 

Dorian Popa este foarte apropiat de mama lui, căreia îi este extrem de recunoscător pentru educația pe care i-a oferit-o și, în ciuda problemelor pe care le-au avut în familie, acesta a decis să îi fie mereu alături femeii care i-a dat viață. „Îi datorez mamei 80% din educația pe care am primit-o. Despărțirile în unele familii sunt inevitabile. Asta nu înseamnă că trebuie să încurajăm dezbinarea familiilor. E foarte important ca noi să ne susținem părinții. Am încercat să fim cât am putut de înțelegători, dar tatăl nostru s-a opus cu vehemență. Mama este mamă. Trebuie să înfruntăm problemele”, a mai adăugat cântărețul.

Loading...

Citește și