Ce problemă medicală l-a împiedicat pe Ștefan de la Exatlon să-și ajute echipa

kanal-d-2018-0416-2023-07.jpg

Ștefan de la Extalon
Foto Captură Kanal D
Citeste tot despre: 

Ștefan de la Extalon s-a confruntat cu o problemă medicală care l-a încurcat să-și atingă în totalitate capacitățile și abilitățile pentru a lupta împotriva echipei Faimoșilor. Concurentul a mărturisit că din acest motiv el a fost destul de iracsibil, fapt care i-a enervat într-o anumită măsură pe colegii lui.

Ștefan de la Războinici, așa cum este poreclit, s-a confruntat cu o otită care i-a pus bețe în roate și l-a încurcat în cadrul a mai multor probe. Din cauza acestei probleme, Ștefan a mărturisit că s-a comportat puțin răutăcios cu colegul lui, Alex.

"Otita imi trece...am avut o perioada in care am avut otita si am fost mai irascibil. Dar acum sunt mai bine", a declarat el în cadrul emisiunii din care face parte.

Cu toate acestea, el se bucură cu adevărat de această experiență și simte această competiție ca pe un adevărat trraseu unde trebuie să lupte. Concurentul simte că la finalul cursei va pleca de acolo nu doar material, ci și spiritual.

"Mi se pare totul ca un traseu. In care mergi in mocirla, te ridici, iar cazi si te impiedici. Trebuie sa mergi inainte. Sunt foarte recunoscator ca ma cunosc pe mine tot mai bine, ca ii cunosc mai bine pe cei din jur. Da, as mai lua-o de la capat. Pleci foarte bogat de aici, nu material, ci spiritual", a declarat el.

Loading...
 
 

Citește și

  • anda adam bucharest fashion week

    În 7 ianuarie începe noul reality show „Exatlon”, de la Kanal D, în care 10 vedete şi 10 oamnei obişnuiţi se bat pentru premiul de 100.000 de euro! Cea mai nouă vedetă şi ultima care li s-a alăturat celor din emisiune este Anda Adam.

  • exatlon

    Duminică, 7 ianuarie, de la ora 20.00, va fi transmisă la Kanal D, marea premieră “Exatlon”! 20 de concurenţi, două echipe, cea a “Faimoşilor” şi cea a “Războinicilor”, intră în competiţia care le va testa rezistenţa fizică şi psihică. Miza este uriasă, premiul este de 100.000 de euro, iar prezentator este Cosmin Cernat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1