Ce problemă au Dragoș Bucur și Dana Nălbaru după ce și-au retras fata de la școală

dragos_bucur_familie.png

dragos bucur familie
Dragoș Bucur, Dana Nălbaru și Sofia, invitați în studiolul Europa FM
foto: captură

Dragoș Bucur și Dana Nălbaru au anunțat în urmă cu o lună că și-au retras fiica de la școală, pentru a-i oferi o educație în sistem de home schooling. Cei doi au stârnit o mică revoluție pe Internet după acest anunț, așa că s-au decis să nu mai comenteze subiectul. Și totuși, Dana a scăpat păsărica, spunând că ea și Dragoș nu prea reușesc să se pună de acord asupra programului Sofiei.

Actorul Dragoș Bucur și cântăreața Dana Nălbaru s-au trezit în mijlocul unui scandal mediatic în urmă cu o lună, în preajma primei zi d eșcoală în sistem tradițional, după ce au anunțat că fiica lor va fi educată acasă, și nu într-o școală ”normală”.

”Este o decizie personală. Am anunțat acest lucru, nu pentru a atrage atenția asupra noastră, ci pentru că oricum s-ar fi aflat, și nu voiam să citim titluri șocante despre asta”, a declarat Dragoș într-un interviu pentru Andreea Esca, la Europa FM.

Dar, cum socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg, Dragoș Și Dana au primit, pe lângă multe mesaje de apreciere pentru curajul de a ieși din rând, și o mulțime de critici. Nimic însă atât de important, încât cei doi să se îndoiască vreo clipă de decizia lor. Dimpotrivă, Dragoș susține că totul merge ca pe roate cu home schooling-ul.

Cu o mică excepție, dacă e să ne luăm după spusele Danei.  ”Eu cred că e bine ca Sofia să aibă un program, să fie mai organizată. El spune, nu, este bine s-o lăsăm să se joace cât mai mult, cât mai liber și la un moment dat își va găsi drumul. Sunt două linii foarte diferite, dacă mă întrebi pe mine, dar încercăm să ne întâlnim undeva la mijloc”, a declarat Dana, tot la Europa FM.

Într-un alt interviu, pentru revista ”Șapte seri”, Dana a dat mai multe detalii despre viața Sofiei după această dezie ”istorică”. Se pare că Sofia e mai liniștită, iar din viața lor a dispărut graba. Graba de a te trezi dimineața, graba de a te împacheta, graba de a fi o rotiță într-un sistem. Sofia e mai organizată, imaginația ei zburdă mai bine, creativitatea ei e mai bine pusă în valoare. E mai independentă, face lucruri nu pentru că există în spatele lor un „trebuie” exterior, ci pentru că îi plac și există pentru ele un „trebuie” interior.

E drept că Sofiei îi este dor puțin de prietenii de la vechea școală, dar compensează, întâlnindu-se mai des cu ei în timpul liber. ”În rest, școala acasă merge ușor. Sofia citește mult, se duce la cursuri de scenaristică cu Iulia Rugină, face engleză, vrea la chineză, învață gramatică și limba română.

Loading...
 
 

Citește și

  • dana nalbaru

    Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au recurs la o soluție radicală în ceea ce o privește pe fiica lor în vârstă de 9 ani. Cei doi au decis s-o retragă pe Sofia de la școală și s-o integreze într-un sistem de învățământ foarte nou la nou, care are deocamdată puțini adepți.

  • dana nalbaru

    La un an de când a devenit pentru a doua oară mămică, Dana Nălbaru a fost surprinsă recent într-un mall bucureştean. Nemachiată şi cu o manichiură nu tocmai perfectă, blonda a fost pusă la zid de fani. Ieşirea în oraş s-a dovedit un prilej pentru fosta componetă Hi-Q să se vadă nevoită să facă anumite precizări. Fosta solistă a scris un mesaj pentru toţi cei care o critică şi a ales să o facă pe blogul personal.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1