Ce prietenie pe ei! Așa a început totul între Maria Constantin și Augustin Viziru?

Maria Constantin şi Augustin Viziru s-au cunoscut mai bine anul trecut la filmările pentru sezonul doi al reality showului „Ferma Vedetelor”. Cei doi nu numai că s-au apropiat foarte mult, dar ar fi început şi o relaţie amoroasă, după cum spune soţul încornorat, Marcel Toader. Click! îţi spune povestea celor doi din „Ferma Vedetelor”.

Anul trecut, în Cipru, s-a filmat cel de-al doilea sezon al emisiunii „Ferma Vedetelor” de la Pro TV, prezentată de Iulia Vântur. Printre concurenţi au fost şi Maria Constantin și Marcel Toader, un cuplu care azi are probleme. 

După spusele lui Marcel, problemele conjugale au apărut în timpul emisiunii. Vinovat ar fi Augustin Viziru, care, timp de o săptămână, a participat în calitate de invitat în acest reality show. 

viziru_si_toader.jpg


Marcel Toader susșine că Maria constantin l-a înșelat și cu augustin Viziru, cel de care s-a apropiat în timpul emisiunii ”Ferma Vedetelor”

Viziru a intrat odată cu Ionuţ Iftimoaie, imediat după plecarea lui Denis Ştefan şi au stat până la duelul dintre Sorana şi Elena Lasconi. Până la venirea lui Viziru, Marcel Toader fusese deja eliminat din concurs. 

Cele șapte zile de „Ferma Vedetelor” au fost îndeajuns ca Maria Constantin și Augustin Viziru să se apropie. Marcel Toader spune că între cei doi s-a născut mai mult decât o prietenie frumoasă. 

„După plecarea lui Augustin din Fermă, cei doi s-au putut întâlni pe furiş. Aveau cum să facă asta, pentru că aveau şi ajutorul echipei de la emisiune. Aveau chiar şi paturile apropiate în Fermă”, ne-au povestit surse de pe platoul de filmare. Maria chiar declară, la un moment dat, în testimonialele difuzate în timpul emisiunii, că s-a apropiat de Augustin. Actorul a participat la Ferma Vedetelor în primul sezon alături de fratele lui, Lucian Viziru, și a putut să-i împărtășească experiența lui.

Imediat după intrarea lui Augustin în Fermă, Maria a început să se îmbrace extrem de provocator, îmbrăcând chiar nişte blugi foarte scurţi şi un tricou mulat. La un moment dat, cei doi au fost surprinşi de camere când se sfâtuiesc şi fac planuri.

Într-o altă scenă, Augustin îi face masaj, stârnind reacții din partea celorlalți concurenţi, care l-au întreabat dacă el ştie cine–i soţul ei. Povestea lor s-a derulat toată săptâmâna, iar când Augustin este dus de Nea Raţă la mare, într-o mini vacanţă, acesta cere de câteva ori să meargă şi Maria alături de ei, însă nu a putut să-l convingă pe zbirul din fermă.     

Loading...

Citește și