Ce pregătiri face Roxana Ciuhulescu pentru bebeluș: “Reînvăț să conduc un vehicul foarte special”

roxana.jpg

Roxana Ciuhulescu va naște de ziua soțului ei, așa i-a spus medicul

Roxana Ciuhulescu face pregătiri intense pentru momentul în care fiul ei va veni pe lume. Vedeta așteaptă cu nerăbdare să-și strângă la piept copilul pe care îl are alături de actualul ei soț, Silviu Bulugioiu.

Roxana Ciuhulescu are parte de multe motive de bucurie. Ea și soțul ei vor deveni părinți, chiar dacă până de curând nu se gândea serios la acest lucru. Fosta prezentatoare tv a publicat un mesaj pe rețelele de socializare prin care și-a anunțat prietenii virtuali că este pregătită pentru a aduce pe lume un copil.

roxana-ciuhulescu2.jpg

Roxana Ciuhulescu se pregătește intens pentru naștere
Foto Instagram

“După 10 ani, reînvăț să conduc un vehicul foarte special. El este  cel mai simpatic cărucior pentru bebeluși și peste doar câteva zile, îl va duce la plimbare pe Cezar Ioan, băiețelul meu?????”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu.

loading...
Loading...

Citește și

  • Roxana Ciuhulescu (39 de ani) a fost prezentă joi seara la un eveniment auto, alături de fiica sa, Ana Cleopatra (10 ani), şi ne-a spus cât de fericită e în brațele noului soţ, Silviu Bulugioiu, dar și cât de mult își așteaptă cel de-al doilea copil.

  • Roxana Ciuhulescu se pregătește să devină mamă pentru a doua oară. Ea și Silviu Bulugioiu vor avea un băiețel și abia așteaptă ca el să vină pe lume. Roxana Ciuhulescu îi va face cel mai frumos cadou de ziua lui și va aduce pe lume un fiu chiar de ziua lui, pe 12 iulie.