Ce poreclă avea Andreea Esca în copilărie. «Eram oribilă»

andreea_esca.jpg

andreea esca
Andreea Esca
foto: Arhiva Personală
Citeste tot despre: 

Acum este cea mai cunoscută știristă de la noi. Toată lumea o îndrăgeste pe Andreea Esca, iar imaginea ei ca prezentatoare de jurnal este deja consacrată.

Succesul ei atrage invidia multora, iar încă de când era adolescentă îi plăcea să fie la înălțime. Invitată la Dimineața-n Mare Fel, la Radio 21, alături de Dana Rogoz, Andreea Esca le-a povestit lui Bogdan, Shurubel și Ionuț că obișnuia să iasă mereu în oraș cu un coleg de liceu baschetbalist, iar astfel reușea să le facă geloase pe colegele ei. „Mi-a plăcut mereu să fiu invidiată”, a glumit ea.

Tot în liceu a trebuit să facă „chetă” pentru a-și plăti factura la telefonul fix. Vorbise atât de mult, încât părinții ei aveau de plătit în total 300 de lei. Andreea a mărturisit, la Europa FM, că s-a plimbat din clasă-n-clasă și a strâns suma necesară

La liceu era râvnită de puștani, însă în clasele primare avea o poreclă care nu o flata. Încă din prima zi de școală a stat în prima bancă, pentru că era cea mai scundă. Din acest motiv a primit porecla „Piticot” de la colegi. Esca și-a amintit și de bentița groasă care îi pica pe ochi. „Eram oribilă”, a spus ea, râzând.

andreea_esca_si_dana_rogoz.jpg

andreea esca
Andreea Esca și Dana Rogoz au fost invitate la Dimineața-n Mare Fel, la Radio 21
foto: Arhiva Personală
Loading...

Citește și

 • dana rogo

  Dana Rogoz a fost invitată la Dimineața-n Mare Fel, la Radio 21. În ediția de luni (12 septembrie) a emisiunii, „Abramburica”, Andreea Esca, Bogdan, Shurubel și Ionuț au conversat într-un decor simbolic pentru prima zi de școală: la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, pe care cele două vedete l-au și absolvit.

 • andreea esca plaja

  În acest weekend, Andreea Esca (43 de ani) s-a distrat pe plajă, alături de prietene și de fiul ei, Aris. Știrista de la Pro Tv a publicat un videoclip inedit pe Facebook care o surprinde într-o ipostază în care telespectatorii știrilor nu au mai văzut-o.

 • alexia eram mario fresh

  Alexia, fiica de 16 ani a Andreei Esca, a avut parte de o vară plină. S-a distrat din plin pe Litoral, dar și prin Capitală, căci a avut trei luni la dispoziție, cât ține vacanța de vară, să se bucure de libertatea de dinaintea începerii unui nou an școlar. Adolescenta are și un iubit, cu care a petrecut cât de mult timp a putut, dar și programul acestuia este extrem de încărcat. Nu de alta, dar tânărul este un star în devenire.

 • andreea esca stirile pro tv

  Bugudiurile pe care Andreea Esca le poartă înainte de a intra în direct la ”Știrile PRO Tv”, pentru a obține celebra ei coafură, au toate șansele să devină un personaj în sine. După ce au apărut în spațiul public de două ori, fără voia vedetei, de data aceasta Andreea a postat singură înregistrarea pe contul ei dintr-o rețea de socializare.