Ce poreclă are Otniela Sandu de la Ferma

otniela-sandu-ferma-2019_2.jpg

otniela sandu
Otniela Sandu este una dintre cele mai frumoase concurente de la "Ferma"
foto: PRO TV

Nu e greu să o remarci pe Otniela Sandu (28 de ani) între concurenţii noului sezon Ferma. Blondă, cu ochi verzi şi siluetă de fotomodel, tânăra i-a făcut pe băieţii din cabană chiar să se certe pentru ea. La inima celei care poartă porecla Shakira de România vor să ajungă atât Vali Bărbulescu, cât şi Florin Pastramă, dar blondina reuşeşte să-i ţină la distanţă pe amândoi.

Otniela Sandu a cucerit inimile fanilor emisiunii Ferma. De când a apărut la tv, Otniela Sandu a atras imediat atenţia asupra ei. Chiar dacă nu a fost văzută la dueluri, blondina, căreia i se spune Shakira pentru asemănarea izbitoare cu celebra cântăreaţă columbiană, a reuşită să se remarce prin intigile sentimentale din cabană, unde i-a ţinut pe jar pe Florin Pastramă şi Vali Bărbulescu. Ambii luptă pentru atenţia ei. În timp ce primul are un stil direct de a-şi exprima sentimentele, cel de-a doilea o poate face pe Otiniela doar să-şi imagineze ce ar vrea de la el, fiind implicat într-o relaţie stabilă acasă.  

Otniela Sandu este make-up artist

Dincolo de emisunea tv, Otniela Sandu este un make-up artist renumit, însă pe lângă această meserie, ea se implică în foarte multe proiecte caritabile. În timpul liber, Otniela Sandu colaborează cu diferite companii pentru imagine. 

otniela-sandu-ferma-vedetelor.jpeg

Otniela Sandu a participat și în cadrul emisiunii „Supraviețuitorul”
Foto: Pro TV

„Am rămas make-up artistul meu personal. Este o pasiune pe care o am încă din copilărie şi un mod prin care mi-am câştigat primii bani singură. Dar tot actoria rămâne prima mea dragoste. Îmi amintesc că atunci când eram întrebată, la grădiniţă, ce anume mi-ar plăcea să devin când am să fiu mare, spuneam că actriţă sau prezentator de ştiri. În copilărie, aveam o cutie cu o gaură mare în centru, prin care citeam şi inventam ştiri. Iar în „pauzele de publicitate“, organizam diferite scenete în care tot eu jucam personajul principal. Acum, am ajuns pe un drum în care pot face paşi spre lucrurile care mă fac cu adevărat fericită”, povestea ea pentru okmagazine.ro.

Otniela Sandu, a doua emisiune la Pro Tv

Ferma nu este primul reality-show la care Otniela Sandu, alias Shakira de România, participă la Pro Tv .Concurenta a luptat până în finală pentru premiul de 100.000 de euro de la «Supraviețuitorul», emisiune care a fost difuzată în urmă cu trei ani la acelaşi post. După luni în condiţii extrem de grele, ea a ajuns până în final, fiind doar la un pas distanţă de marele premiu. "Chiar dacă nu am câștigat premiul cel mare, eu ma consider o câștigătoare. Am prieteni noi, am primit atât de multă iubire din partea unor oameni pe care nu-i cunosc și cărora le sunt recunoscatoare ca și-au luat o bucațică din timpul lor sa-mi lase un mesaj sau o felicitare. Chiar și critica a fost pentru mine importantă. Sunt copleșită de miile de mesaje pe care le-am primit și cărora as vrea sa le pot raspunde personal. Au fost 6 luni magice din viața mea, as vrea sa pastrez cât mai mult în mine toată emoția pe care am simțit-o”, nota Otniela la scurt timp de la întoarcerea din Filipine. 
 

 

Citeşte şi: 

 

Ferma 2019. Cu ce problemă de sănătate s-a născut superba Otniela Sandu

EXCLUSIV! A tânjit la premiul de 100.000 €, dar s-a ales cu o infecţie gravă la picior

Loading...

Citește și