Ce pofte are Gabriela Prisăcariu: "Bine că nu îmi cere caviar". Dani Oțil a spus ce temeri de tătic are

dani_otil_si_iubita_lui.jpg

Dani Oțil și iubita lui vor deveni părinți în luna august
foto: Instagram

Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil, este gravidă în 4 luni și urmează să nască în luna august.

Gabriela Prisăcariu (28 ani), iubita lui Dani Oțil (40 ani), își ține fanii la curent cu evoluția sarcinii. Logodnica matinalului de la Antena 1 le-a dezvăluit prietenilor virtuali ce pofte de gravidă are, precizând că bebelușul pe care-l poartă în pântece nu îi cere mâncăruri scumpe și simandicoase, precum caviarul. Și-a pozat masa de prânz, Gabriela arătând că a avut poftă de o salată de roșii cu castraveți și ceapă. În imagine se observă cum blonda pune pâine în zeama lăsată de salată de roșii cu castraveți, după care a punctat: „Bine că nu îmi cere caviar”.

Gabriela Prisăcariu: "Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă"

De când este gravidă, iubita matinalului nu mai are voie să facă sport. Spune că a pus pe ea 2 kg și că are mare poftă de mâncare, dar cel mai mult are poftă să consume tocănițe și ciorbe. „Suntem în 16 săptămâni, 4 luni, burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții, deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau linișită, am pus 2 kilograme, îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus Gabriela Prisăcariu pe contul său de socializare.

În cadrul emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”, de pe Antena 1, Dani Oțil a purtat o discuție despre parenting cu Ruxandra Luca, mai exact despre sânii femeilor în alăptare. Desigur că nu s-a putut abține din a nu comenta subiectul și a ținut să sublinieze că ”nu se simte pregătit” pentru două lucruri: ”pompa de sân” și ”pompa de muc”.

Citește și:

Dani Oțil va fi tătic. Gabriela Prisăcariu este însărcinată și a făcut marele anunț. Prima poză cu burtica de gravidă

EXCLUSIV Iubita lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu, toate detaliile despre sarcină: "Ne doream foarte mult un copilaș"

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1