Ce pofte are Gabriela Cristea, însărcinată în 6 luni, pe caniculă!

gabi.jpg

gabriela cristea insarcinata 6 luni
Gabriela Cristea radiază de fericire de când este gravidă
foto: arhiva personală

Căldura din ultimele zile i-a dat dureri de cap la propriu şi Gabrielei Cristea, însărcinată în 6 luni. Prezentatoarea tv a mărturisit la emisiunea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d că temperaturile ridicate i-au creat un disconfort, dar cu răcoarea din platoul show-ului pe care îl găzduieşte a reuşit să uite că avem o vară fierbinte.

Însărcinată în 6 luni, Gabriela Cristea (42 de ani) începe să resimtă din plin efectele caniculei din ultimele zile. Bruneta s-a plâns că nu este în cea mai bună formă, dar atunci când ajunge într-o cameră cu aer condiţionat totul se schimbă. 

gabriela_cristea.jpg

gabriela cristea 6 luni insarcinata
Gabriela Cristea este prezentatoarea emisiunii "Te vreau lângă mine" de la Kanal D
foto: captură video

"Bine aţi venit la oază dumneavoastră de răcorire! De atâta dragoste o să ne îngheţe sângele în vene! Nu ştiu de unde mi-a venit asta cu dragostea şi sângele îngheţat! Cred că de la cădură mi se trage! A început să mă doară capul!",  a spus Gabriela Cârstea.
Vedeta a declarat că încearcă să combată caniculă cu tot felul de trucuri şi alimente cum ar fi o limonadă rece sau o îngheţată delicioasă. Prezentatoarea le-a mărturisit doamelor din platou că poate să consume chiar şi cuburi de gheaţă fără probleme. 

Loading...

Citește și

  • gabriela cristea insarcinata 22 de saptamani burtica

    După ani de încercări şi tratamente de fertilizare, Gabriela Cristea (42 de ani) va deveni mămică pentru prima dată peste doar câteva luni. Preocupată ca totul să decurgă fără incidente, prezentatoarea "Te vreau lângă mine" de la Kanal d are mare grijă să se protejeze. Vedeta doarme mai mult, îşi ia pauze ori de câte ori simte nevoia şi a renunţat chiar şi la pantofii cu toc.

  • Bate vânt de schimbare la Kanal D, iar asta s-a văzut odată cu venirea noilor vedete precum Andreea Bănică şi Victor Slav în echipa postului turcesc. Pe picior de plecare sunt însă şi Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, care lucrează împreună la emisiunea “Te vreau lângă mine”. Săptămâna trecută, ei au fost ţinuţi în chingi de şefi, din cauza unui scandal de pomină.

  • gabriela cristea insracinata cinci luni leagan gradina

    Gabriela Cristea (42 ani), prezentatoarea emisiunii „Te vreau lângă mine“ de la Kanal D, se pregăteşte să petreacă mai mult timp în aer liber, în această vară, în grădina din curtea vilei în care locuieşte. Însărcinată în cinci luni, vedeta tv a fost surprinsă plăcut de soţul ei, care i-a făcut un cadou de care să profite împreună.

  • Tavi Clonda Gabi Cristea

    Viaţa merge înainte, pare să le transmită Tavi Clonda fanilor săi, care de luni (26 iunie) nu-l vor mai vedea cu trupa în platoul "Te vreau lângă mine" de la Kanal d. Artistul a fost concediat după o serie de remarci nepotrivite la adresa colegilor din regie şi deşi celebra lui soţie,Gabriela Cristea, a sărit în ajutorul lui, nu a reuşit să salveze situaţia de la un deuastru, iar şefii turci au fost de neînduplecat. Chiar şi aşa, solistul îmcearcă să nu pună la suflet tot ce i s-a întâmplat şi a fugit de câteva zile la iarbă verde.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1