Ce poartă Valentina Pelinel ca să aibă noroc

Valentina Pelinel s-a distrat toată vara

valentina pelinel
În trecut, Valentina Pelinel şi-a lansat şi ea propria linie de bijuterii
Foto: Facebook

O vizită la mall s-a terminat cu un cadou inedit pentru Valentina Pelinel. Frumoasa blondă a plecat acasă cu o brăţară personalizată cu multe elemente, care în terorie, cel puţin, sunt aducătoare de noroc şi bunăstare.

Valentina Pelinel a găsit bijuteria care să-i aducă noroc şi este foarte fericită de când a făcut asta. Blonda nu se aştepta ca după ce a dat o fugă la mall să se aleagă cu un asemenea cadou. 

"Narcisa Vlad mă învaţă să îmi personalizez o brăţărică. Am ales un elefant, un trifoi, ametist, o inimioară, o gărgăriţă şi o broscuţă ţestoasă", a spus celebrul fotomodel pe pagina de socializare.

valentina.jpg

valentina pelinel bijuterii bratara personalizata
Valentina Pelinel şi-a personalizat o brăţară
foto: arhiva personală

Valentina Pelinel a ales o brăţară roşie, culoarea ei preferată, accesorizată cu talismane din argint placate cu aur de 18k. Pentru noroc şi-a ales un elefant cu două safire negre, un trifoi şi o broscuţă ţestoasă, iar pentru dragoste, cristalul rose şi o inimioară. Ea a optat şi pentru un talisman care să o reprezinte şi anume ametistul, fiind piatră specifică zodiei ei. Pentru un plus de frumuseţe şi protecţie, a mai adăugat o floare cu rodolit şi un îngeraş cu o piatră de topaz.

loading...
Loading...

Citește și