EXCLUSIV Ce planuri de viitor au fiica Andreei Esca şi «fiul adoptiv» al lui Velea

12-13-vedete-foto-1-3-boyard.jpg

Recent, cei doi îndrăgostiţi au ieşit în oraş, la lansarea magazinului lui Philipp Plein

De anul trecut, fata Andreei Esca şi cântăreţul Mario Fresh, ”fiul” adoptiv al lui Alex Velea, au fost săgetaţi de Cupidon şi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Mario îi găteşte felul principal, Alexia (17 ani) face desertul, învaţă impreună pentru Bac şi se asortează perfect până şi la haine.

  • Click!: Alexia, tu şi Mario formaţi o pereche super. De cât timp sunteţi împreună şi cum te-a cucerit?

Alexia Eram: Suntem împreună de un an şi două luni. Dragostea e la fel de intensă şi frumoasă. Mi s-a părut un băiat foarte respectuos, foarte drăguţ, romantic. Îmi aduce mereu trandafiri, chiar dacă nu e nici o ocazie specială. Îmi face tot felul de surprize: de exemplu, atunci când e plecat prin ţară cu concerte îmi spune că vine într-o zi, dar de fapt el vine în alta şi mă bucur. De ziua mea mi-a adus un mare buchet de trandafiri şi câteva cadouri frumoase. Îmi găteşte, chiar dacă vreau eu să fac treaba asta.

  • Serios? Mario are 17 ani şi ştie să gătească?

Da, face asta de fiecare dată când vine la noi să mâncăm cu ai mei. Găteşte pui cu soia, pui cu curry. Eu nu am o mâncare preferată, îmi place cam tot ce face el, pentru că e cu dragoste. I-am făcut şi eu un fondant de ciocolată, deci ne completăm: felul principal el, desertul, eu.

  • Să înţeleg că vă gândiţi la viitor...

Încă suntem mici, ai mei îl plac pe Mario, dar nu se pune problema de căsătorie. E anul cu Bac, trebuie să învăţ, aşa că nu avem astfel de gânduri. Învăţăm împreună, facem meditaţii. Eu o să plec în străinătate la facultate, probabil în Londra. El o să meargă mai departe cu muzica aici.

  • Şi nu o să fie greu cu distanţa?

O să fac naveta. Am vorbit deja despre asta şi nu o să fie o problemă distanţa.

12-13-vedete-foto-3-2-col.jpg

Familia mondenă: Andreea Esca, soţul şi cei doi copii
  • Ce vei face după facultate. Îţi vei urma mama în profesia ei?

Voi lucra tot în media, asta e clar, probabil la o emisiune de divertisment, fashion, comunicare. Voi vedea.

  • Cum sunt părinţii lui Mario?

Nişte oameni deosebiţi. Stau în Iaşi, ne vedem din când în când.

  • Vă potriviţi foarte mult, chiar şi vestimentar. Vă vorbiţi atunci când ieşiţi împreună?

Da, mulţumim! Eu îl întreb foarte des dacă e bine cum m-am îmbrăcat. E bine aşa sau încerc altceva? Îi trimit o sută de poze pe telefon. Mă sfătuiesc foarte mult cu el. Mă întreabă şi el, dar mai puţin. Pot să zic că se pricepe mai mult. Îi mai spun şi eu cum să ne asortăm dacă mergem la un eveniment.

Şi-au reunit familiile de Sărbători

Alexia Eram şi Mario Gălăţanu, pe numele lui de scenă Mario Fresh, ne încântă cu iubirea lor molipsitoare. Ea - elevă la Liceul Francez “Anna de Noailles” din Capitală, el - solist talentat, sfătuit şi sprijinit de experimentatul Alex Velea, tinerii fac o pereche minunată şi nu se feresc să o arate. De Revelion, ei şi-au reunit familiile, așa că vedeta PRO TV Andreea Esca şi soţul ei, Alexandre Eram, au mers la Braşov, unde s-au întâlnit cu Michi şi Claudia Gălăţanu, părinţii lui Mario Fresh. “Cuscrii” au petrecut la un celebru restaurant din Poiană. ”Chiar îmi place tare mult de Mario. Mi se pare un băiat talentat, muncitor, văd că e pasionat de ceva. E un băiat foarte respectuos, dintr-o familie foarte normală, civilizată”, spunea mama Esca la “Vorbește lumea”.

Loading...