Ce planuri are Mihai Trăistariu dacă va câștiga finala națională Eurovision 2016

2-bd-foto-1-75coloane-eurovision.jpg

Artistul care intră în finala naţională de diseară are planuri mari pentru Eurovision

Mihai Trăistariu, favoritul numărul unu al publicului la selecţia naţională Eurovision din acest an, ţine cu tot dinadinsul să reprezinte România la Stockholm. Are încredere în el şi planuri mari pe mai departe. Dacă va câştiga finala de duminică seară, promite că va cumpăra un show din afară, care costă peste 100.000 de euro. 

Nu ne va dezamăgi dacă ne va reprezenta ţara la concursul din Suedia, din luna mai. S-a şi gândit la un show impresionant, pe care îl va cumpăra din străinătate. ”Dacă am norocul să câştig, am o idee de show genială. Dar preţul ei e undeva la 100.000 de euro, se cumpără de afară şi atunci, dacă voi fi eu cel ales, va trebui să fac rost de bani. TVR ştiu că stă prost la capitolul acesta, dar poate fac cumva să găsesc sprijin financiar. Va fi un show excepţional. Am văzut o frântură din el şi se poate cumpăra gata făcut. Bine, adaptat puţin la ce trebuie. Are tenta asta science fiction”, susţine Trăistariu. 

2-bd-foto-2-2coloane-15cm-traistariu.jpg

Mihai Trăistariu a luat locul 4 în anul 2004 cu piesa Tornero, cu un număr record de puncte - 172. El vrea să aducă iar România pe primele locuri şi de ce nu, să câştige.

Procopsit cu o răceală puternică, Mihai Trăistariu nu a ieşit sâmbătă din hotel. Nu a avut nici repetiţii, astfel că a preferat să stea în cameră şi să se trateze. Mai mult, a încercat să nu vorbească decât strictul necesar, din dorinţa  de a-şi proteja vocea.
Irina Baianţ şi Doru Dodoruţ au profitat şi ei de ziua liberă pentru a se odihni. Cântăreaţa a făcut vocalize şi a repetat puţin cu Doru, după care nu a ieşit din cameră.
Ovidiu Anton s-a bucurat de succes din plin, el obţinând punctaj maxim de la juriu. Sâmbătă  a butonat pe Internet şi s-a odihnit.
Florena a stat numai în compania apropiaţilor, care au însoţit-o la Baia Mare.
Cei de la Vanotek feat. The Code & Georgian au dormit până târziu, apoi au stat cu prietenii de la Bucureşti.
Băieţii de la Dream Walkers sunt cocoloşiţi de compozitorul piesei lor, Cristian Faur care se ocupă de ei ca un tată, nu îi lasă să bea lichide reci sau să iasă în frig.

Click! spune

Selecţia naţională Eurovision va continua duminică seară, de la ora 20.30, când se va alege reprezentantul României la la Stockholm, în luna mai. Vineri, în prima semifinală, juriul a ales patru melodii, iar publicul a salvat două dintre cele opt rămase, astfel că în finala de azi au ajuns şase melodii. Acum, juriul nu va mai avea niciun cuvânt de spus. Câştigătorul va fi decis exclusiv de voturile telespectatorilor.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1