Ce picioare superbe are fiica Irinei Loghin! Cum se menține Irinuca

12irinuca-si-irina-loghin-incadrate-doar-ele-.jpg

Irina Loghin, alături de frumoasa ei fiică, Irinuca
Citeste tot despre: 

Fiica Irinei Loghin arată senzațional, de când s-a măritat. Irinuca, alintată Iris (41 ani), s-a căsătorit anul trecut cu un coleg de muncă, Bogdan Barbu, iar de atunci zici că a înflorit.

Este subțirică, are o talie trasă ca prin inel, cum se spune în popor, și radiază de fericire. Luna viitoare, Iris și soțul ei aniversează un an de când și-au oficializat povestea de dragoste, ei fiind cununați de două perechi de nași, Alina și Romeo Negoiasă, artiștii trupei Alesis, și de familia Coca și Gabriel Barbu. Cu toții s-au reunit recent, la lansarea dublului album al celor doi artiști de la Alesis, eveniment care a avut loc săptămâna trecută, la Cercul Militar din București. Cu acest prilej, Irinuca și soțul ei, Bogdan, au bifat primul eveniment public, de când au devenit un cuplu și în acte. 

Loading...

Citește și

  • irinuca nunta fiica irina loghin

    Irinuca Loghin (40 ani), fiica vestitei soliste de muzică populară Irina Loghin (79 ani), a strălucit, sâmbăta trecută, ziua în care și-a unit destinele cu Bogdan Barbu, la Mănăstirea Cașin din București.

  • Irinuca Loghin, fata interpretei Irina Loghin și Bogdan Barbu și-a unit destinele în fața lui Dumnezeu sâmbătă în prezența apropiaților. Iată primele imagini cu fata artistei si bărbatul care i-a cucerit inima in fața altarului.