Ce a pățit Smiley în ziua în care s-a aflat că Gina ar fi gravidă. Polițiștii nu l-au iertat

smiley.jpg

Smiley, amendat de polițiști pentru viteză
Foto: Arhivă personală
Citeste tot despre: 

Chiar în ziua în care în presă a apărut știrea potrivit căreia Gina Pistol ar fi însărcinată cu partenerul ei, Smiley, acesta din urmă „s-a îmbătat de fericire” și n-a mai ținut cont nici măcar de regulile de circulație.

Cântăreţul Smiley (37 de ani) a fost amendat cu suma de 580 de lei pentru depăşirea vitezei legale pe Autostrada Soarelui, în urma unei razii efectuate de poliţişti pe drumul spre litoral.

Smiley, amendă pentru condus cu viteză

Smiley a fost prins de radar cu viteză excesivă în cursul zilei de astăzi şi a fost tras pe dreapta de agenţi la punctul de taxare de la Feteşti. În maşină se afla şi iubita artistului, prezentatoarea de televiziune Gina Pistol (36 de ani).

Cântăreţul s-a ales cu o amendă de 580 de lei.  De asemenea, Smiley a fost pus să efectueze şi un test antidrog, ceea ce l-a surprins pe cântăreţ, care a mărturisit că n-a mai trecut niciodată prin aşa ceva, potrivit Digi 24.  Nu este nici pe departe prima abatere pentru vedetă, potrivit adevarul.ro.

De-a lungul anilor, Smiley a fost prins în repetate rânduri de poliţişti conducând cu viteză excesivă, motiv pentru care, în 2014, cântăreţul a rămas fără permis de conducere timp de trei luni. 

E Gina Pistol însărcinată?

Publicația CIAO.RO a anunțat că Gina Pistol ar fi însărcinată în primul trimestru, citând surse apropiate familiei. „Ginuța ar fi gravidă în câteva săptămâni, ar fi în primul trimestru de sarcină. Acest secret îl știu doar câțiva apropiați, foarte puțini la număr. Momentan nu ar vrea să dezvăluie nimic cei doi, nici lor nu le vine să creadă, sunt extrem de emoționați.

Ei sunt împreună de câțiva ani și n-au prea vorbit despre povestea lor de iubire, cu atât mai puțin despre emoțiile, bucuriile sau viața lor privată.

Perioada de izolare i-a apropiat foarte tare, au petrecut mai mult timp împreună și probabil au decis să facă lucruri mărețe împreună, chiar și o familie. În anturajul lor, extrem de restrâns, se vorbește acum despre această sarcină”, au declarat surse din anturajul celor doi.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1