Ce părinți tineri are Otilia Bilionera, fosta concurentă de la Ferma!

Otilia Bilionera are 27 de ani, iar mama ei, de o frumusețe rară pe vremea când avea vârsta ei, dar și acum, când a împlinit 50 de ani, este tot tânără și împărtășeșește cu fiica ei dragostea pentru machiaj și cochetărie. Toată lumea o admiră, dar nici tatăl solistei nu este de neremarcat.

Întrebată care este secretul frumuseții sale, mama Otiliei a răspuns simplu: "Nu fac nimic special. Mănânc orice și am un echilibru în ceea ce mănânc. Merg mult pe jos si uneori mai alerg. În rest nimic. Dar sunt o persoană activă", povestea ea.

otilia_parintii_ei.jpg

otilia bilionera parinti
Otilia are părinți tineri
foto: arhiva personala

Otilia Bilionera, iubit pe jumătatate arab, pe jumătate moldovean

Iubitul jumătate arab, jumătate român a cerut-o de soție la 13 iunie 2019, când Otilia a împlinit 27 de ani. După o relație de un an și trei luni, solista a primit inelul de logodnă. De la anunțul logodnei din vară, de pe conturile sociale, cântăreața a pus piciorul în prag și urmează nunta în țară, respecând tradițiile autohtone. „El este jumătate arab și jumătate român. Este de acord să respectăm tradițiile românești pentru că mama lui este moldoveancă”, a spus Otilia „Bilionera” la Antena Stars. Ea a mai spus că sunt geloși în relația lor și că împart parolele de la conturile sociale și chiar codurile de la cardurile bancare. Mai mult, viitorul ei soț nu i-a interzis să-și continue cariera muzicală. „Nu mi-a zis niciodată să-mi las cariera, el nici măcar nu știa cine sunt când ne-am cunoscut”, a mai spus vedeta.

 

 

Loading...