Ce păcat! Uite ce show spectaculos ar fi avut Ovidiu Anton la Eurovision!

Dan Manoliu, șeful Departamentului Divertisment din TVR, răsucește cuțitul în rană. El a pus pe Facebook fotografii cu grafica și coregrafia show-ului, pe care Ovidiu Anton ar fi trebuit să-l prezinte pe scena de la Eurovision, în semifinala din 12 mai.

Spectaculos! Așa ar fi arătat echipa României la Stockholm, la concursul Eurovision, acolo unde n-am ajuns din cauza ghinionului, dar și a datoriei de 16 milioane de franci elvețieni pe care TVR o are către EBU (Uniunea Europeană de Radio și Televiziune). Dan Manoliu ne-a arătat cum s-ar fi prezentat Ovidiu Anton pe scenă cu piesa "Moment of silence".

"Mâine, 5 mai (n.r. azi), reprezentantul României, Ovidiu Anton ar fi trebuit să se urce pentru prima repetiție de țară, pe scena Eurovision de la Globe Arena. Iată cam cum ar fi trebuit să arate show-ul nostru, conform storyboard-ului trimis de mine organizatorilor, pe 21 martie.Trist", a scris Manoliu pe Facebook. Imediat, Ovidiu Anton a punctat și el: "Am avut un superb concept și sunt ferm convins că ar fi arătat extraordinar pe scenă".

Televiziunea Română a fost retrasă de la serviciile EBU (European Broadcasting Union/ Uniunea Europeană de Radio şi Televiziune) din cauza datoriilor acumulate încă din 2007, a anunţat EBU pe 22 aprilie, pe site-ul oficial. Una dintre consecinţele excluderii TVR de la serviciile EBU este eliminarea din competiţia muzicală Eurovision, dar și imposibilitatea de a transmite show-ul la TV.

Loading...

Citește și

  • Cei patru solişti şi dansatorul lui Ovidiu Anton au fost în al nouălea cer pe 6 martie, la Baia Mare, când au fost aleşi câştigători cu piesa ”Moment of silence”. Însă, la doar câteva zile, colegii de scenă ai premiantului au trecut de la extaz la agonie.