Ce o răsfaţă soţul pe Maria Marinescu! Creatoarea de modă petrece în Filipine

maria_si_alin.jpg

maria marinescu alin petrache filipine revelion plaja
Maria Marinescu şi Alin Petrache s-au fotografiat printre palmieri
foto: arhiva personală

Nisip alb, ape cristaline, vegetaţie luxuriantă şi vreme excelentă de plajă! Ce şi-ar mai putea dori Maria Marinescu în Filipine, pe Insula Bohol, acolo unde a sărbătorit noaptea dintre ani cu soţul şi gaşca de prieteni. Creatoarea de modă a făcut publice imagini din vacanţa exotică de Revelion în care se află cu partenerul ei, Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, funcţie din care a demisionat imediat după Jocurile Olimpice din Brazilia.

Maria Marinescu nu îşi etalează în această perioadă hainele de blană pe care le are cu siguranţă în garderobă, căci nu ar avea de ce. Designerul nu resimte temperaturile cu minus din România din ultimele zile, ci stă în costum de baie, la soare, pentru că a ales să întâmpine noul an într-un loc mirific. S-a îmbarcat într-o cursă aeriană cu destinaţia Filipine şi a poposit pe Insula Bohol unde se află deja de aproape o săptămână.

maria_si_alin_2.jpg

maria marinescu alin petreche filipine vacanta revelion
Maria şi soţul ei, Alin Petrache, s-au plimbat pe plajă
foto: arhiva personală

În tot acest timp, creatoarea de modă s-a răsfăţat pe plajă, Filipine, fiind unul dintre cele mai bune locuri de scufundări. Nu a ratat nici Chocholate Hills, dealurile pline de vegetaţie, verzi în sezonul ploios, maro în cel uscat, cam de aceeaşi formă şi înălâime, unice în lume, de unde le-a trimis prietenilor îmbrăţişări călduroase, prin intermediul unei imagini.

alin_si_maria_philipine.jpg

maria marinescu alin petrache filipine
Creatoarea de modă şi partenerul ei la Chocholate Hills
foto: arhiva personală

Maria Marinescu şi Alin Petrache s-au căsătorit civil anul trecut în mare secret. Cei doi au făcut pasul la Primăria sectorului 1, iar la 20 februarie 2015, creatoarea de modă a îmbrăcat rochia albă de mireasă.

Maria Marinescu şi Alin Petache formează un cuplu de mai bine de un an. Căsătoria creatoarei cu Alin Petrache a venit la mai puţin de şapte luni de la divorţul de fostul luptător din Legiunea Străină, francezul Frank Colin, cu care Maria s-a căsătorit, în martie 2009 şi cu care are un băieţel Levyn, în vârstă de 6 ani. Maria Marinescu a mai fost căsătorită, înainte de Frank şi cu băiatul lui Ion Ţiriac, pentru scurt timp însă.

Alin Petrache, proaspătul soţ al Mariei, are şi el trei fetiţe dintr-o căsătorie anterioară.

   

Loading...
 
 

Citește și

 • maria marinescu fericire casatorie alin petrache

  A treia oară este cu noroc! Maria Marinescu a îmbrăcat rochia de mireasă, sâmbătă seara (20 februarie), la nunta ei cu Alin Petrache, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român. Creatoarea de modă a fost o mireasă nonconformistă care la petrecere a preferat să asorteze ţinutei fine din dantelă o pereche de ghete.

 • După sarcina Valentinei Pelinel, o altă veste a căzut ca o bombă în showbiz. Creatoarea de modă Maria Marinescu a spus un "da" hotărât la ofiţerul Stării Civile alesului inimii ei, Alin Petrache, fost preşedinte al Federaţiei Române de Rugby. Cununia a fost confirmată de protagonişti, care au reuşit să se ascundă de ochii presei aproape trei săptămâni.

 • maria marinescu alin petrache sarcina copil

  Maria Marinescu și-a expus silueta pe o plajă exotică, unde se află în vacanță cu familia sa. Fiica actriței Ioana Pavelescu face furori în costum de baie!

 • alin petrache nunta maria marinescu

  Nu doar Alin Petrache şi-a refăcut viaţa în timp record şi a luat-o de nevastă pe Maria Marinescu. Şi fosta lui soţie radiază de fericire după o perioadă grea în care lacrimile îi curgeau şiroaie pe obraz. Divorţul nu a fost soluţia care să-i confere linişte Marei Petrache, ci mai degrabă motivul pentru care femeia a făcut numeroase drumuri la biserică.