Ce o răsfaţă Ilie Năstase pe Brigitte! Ce a găsit bruneta în cizme de Moş Nicolae

brigitte.jpg

brigitte nastase palatul parlamentului
Brigitte Năstase se ascunde de Ilie ca să iasă în oraş
foto: Facebook

Ilie şi Brigitte Năstase au o relaţie cu năbădăi. Acum se ceartă şi se despart, în următoarele zile sunt numai lapte şi miere. În prag de sărbători, cei doi au revenit la sentimente mai bune, iar bruneta a fost împăcată de celebrul tenismen cu un cadou extravagant. Cel care a dat amănunte picante din casă a fost chiar fostul sportiv, mândru că a reuşit să-şi facă nevasta fericită.

Anul acesta, Moş Nicolae a fost generos cu Brigitte Sfăt, semn că bruneta a fost foarte cuminte. Ilie Năstase a dezvăluit ce a găsit soţia lui cizme. După ce a făcut o vizită în Istanbul, unde şi-a făcut cadou cea mai recentă intervenţie chirugicală la nas, vedeta a avut parte de încă o surpriză atunci când a revenit în ţară şi şi-a verificat ghetele. Ilie Năstase a povestit că Brigitte a fost foarte fericită de Moş Nicolae. 

"Mie nu mi-a lăsat nimic Moş Nicolae, dar lui Brigitte i-a lăsat un diamant. Nu contează altceva, diamantul este important. A fost cuminte, a fost şi la Instanbul pentru câteva intervenţii. Dacă lumea ne judecă e problema lor, noi ne împăcăm mereu. De obicei ea îşi face cadourile pe care şi le doreşte pentru că are bani, mai munceşte şi ea”, a declarat Ilie Năstase în emisiunea lui Cristi Brancu.

Ilie Năstase este mână largă cu soţia lui. În această vară, bruneta a primit un apartament de lux în staţiunea Mamaia, în apropierea cluburilor de fiţe de pe litoral.    

loading...

Citește și