Ce nume neobişnuit a ales Jojo pentru fetiţa ei

jojo.jpg

jojo insarcinata 9 luni
Jojo aşteaptă să aducă pe lume o fetiţă pe care o va numi Zora
foto: arhiva personală

Cătălina Grama, alias Jojo, este pe ultima sută de metri cu sarcina, aşa că emoţiile se înteţesc pe zi ce trece. Actriţa va aduce pe lume o fetiţă şi dacă până acum a făcut toate pregătirule la capitolul nume a rămas cu o restantă. Zilele acestea, blonda s-a gândit bine şi a aales cum o va striga pe micuţa ei prinţesă.

Însărcinată în nouă luni, Jojo se bucură de ultimele săptămâni cu bebeluşul în burtică. Blonda va naşte curând o fetiţă pe care până acum nu ştia cum o va chema, ci doar îi spunea "zânuţa". Actriţa crede că numele sunt predestinate, aşa că nu s-a grăbit să aleagă unul, ci a aşteptat până acum. "Nu ştiu dacă v-am povestit vreodată cât de mult iubesc începuturile. Şi răsăritul soarelui. Aşa a apărut şi numele ei. Cu un răsărit. De fapt traducerea exactă din slavă este «zori de zi». Am găsit povestea numelui ei legată de acel moment când ziua se întrepătrunde cu noaptea înainte de răsărit. În mitologia slavă, două zeiţe (cunoscute drept aurorele) păzesc o zeitate care apare sub formă un leu cu aripi. Leul este înlănţuit de steaua Polaris din constelaţia Ursa Minor. Se credea că dacă lanţul se va rupe, universul se va sfârşi în acel moment. Responsabile pentru pază lui sunt Steaua de Dimineaţă şi Steaua de Seară. 
Steaua de Dimineaţă, sau Zori de Zi este Zora. (...)Zâna Zorilor. Şi va fi mereu steaua tuturor dimineţilor noastre. Zori de zi… te aşteptăm cu dragoste să vii", a scris actriţa pe blogul personal şi se pare că aşa o va creştina pe fetiţa ei.

Blonda mai are un băiat, Achim, dintr-o relaţie anterioră şi a povestit că şi în cazul lui a ales numele târziu, abia în luna a opta.  

  

Loading...

Citește și

  • jojo gravida 8 luni

    Însărcinată în opt luni, Jojo continuă să ne uimească cu stilul ei vestimentar extrem de sexy pentru o graviduţă aflată pe ultima sută de metri. Actriţa a fost protagonista unei şedinţe foto printre zeci de crăciuniţe în ghiveci şi s-a asortat cu ele. Vedeta va deveni mămică de sărbători când va aduce pe lume o fetiţă.

  • Jojo si Paul Ipate vor deveni parintii unei fetite la finalul acestui an. Chiar actrita a facut marele anunt.

  • E clar anul lui Ipate! Actorul a câştigat 50.000 de euro la “Ferma vedetelor” (PRO TV), are spectacole pe bandă rulantă, notorietate, dar cel mai important cadou l-a primit tot de la iubita lui, Jojo. Aceasta îl va face tătic pentru prima oară şi îi va schimba total sensul vieţii. Cei doi au anunţat că vor avea o fetiţă.

  • jojo

    Jojo (35 de ani) și Paul Ipate urmează să devină părinții unei fetițe la finele acestui an. Cele două vedete așteaptă cu nerăbdare momentul în care bebelușul lor va veni pe lume. Drept dovadă, acesta i-a apărut în vis blondinei.