Ce nepoței frumoși are Gheorghe Turda! S-au jucat cu toţii la moșia de la Câmpina

gheorghe-turda-nepotel.jpg

gheorghe turda
Gheorghe Turda, un bunic fericit
foto: arhivă personală

S-a despărțit de cântăreața Nicoleta Voicu în ianuarie 2019, însă lui Gheorghe Turda i-a revenit zâmbetul pe față. Și asta datorită nepoțeilor săi. Artistul s-a refugiat la moșia de la Câmpina și s-a jucat cot la cot cu micuții, care îl încarcă mereu cu energie.

La vârsta de 71 de ani, Gheorghe Turda este un tată și un bunic fericit. Are două fiice realizate pe plan profesional, care i-au dăruit trei nepoței superbi. Elena Voichița (37 de ani) are un băiețel pe nume Tudor, de 6 ani, iar Anca (40 de ani) are doi copilași, o fetiță pe nume Antonia, de 12 ani, și un băiețel pe nume Petru, de 4 ani și jumătate. De curând, fiica cea mare și familia sa l-au vizitat pe celebrul artist la moșia de la Câmpina - o casă cu zece camere, în valoare de 300.000 de euro. Au avut suficient spațiu încât să se joace în voie. Deși a trecut printr-o perioadă mai neplăcută, după ce s-a despărțit de iubita lui, iată că nepoții i-au readus zâmbetul pe buze celebrului artist. Turda s-a jucat cot la cot cu cei mici!

gheorghe-turda-familie.jpg

gheorghe turda
Gheorghe Turda, alături de fiica Anca, ginere şi nepoţică
foto: arhivă personală

”A fost o mini vacanță splendidă. Îmi iubesc foarte mult nepoțeii. De data aceasta au fost cu mine la Câmpina nepoțeii din partea Ancăi. Antonia este extrem de talentată la cântec și la desen, vrea să se facă pictoriță. Din punct de vedere vocal, ea e singura care mă moștenește și a câștigat trei premi întâi la concursul școlar. Iar Petru este pasionat de mașini. Are peste 200 de mașinuțe. I-am luat și eu un Bugatti ultimul tip, cu telecomandă. E foarte cuminte și foarte isteț. Ne-am jucat cot la cot pe terasa cea mare, el a meșterit mașinile, le-a băgat în garaj. Eu m-am coborât la mintea lui și chiar ne-am distrat pe cinste”, ne-a spus, amuzat, Gheorghe Turda. Fiica cea mică, Voichița, nu a ajuns la moșie, însă atunci când se întâlnește cu băiețelul ei se joacă la fel de mult. ”Tudor e mare șahist. Joacă cu mine și am făcut remiză de două ori, l-am lăsat să mă bată o dată”, ne-a mai spus Gheorghe Turda.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1