Ce necazuri a avut Mirela Vaida cu copiii chiar de ziua ei: «Am fost țintuiți în casă»

vaiiida.jpg

Mirela Vaida și-a sărbătorit ziua de naștere în casă deoarece cei doi copii ai săi s-au îmbolnăvit
Foto Instagram

Mirela Vaida era sigură că va petrece o zi de naștere ca în povești, însă inevitabilul s-a produs, iar cei doi copii ai ei s-au îmbolnăvit și au fost nevoiți să stea toți acasă. Vedeta care este pe ultima sută de metri a sarcinii nu și-a putut sărbători ziua de naștere, și implicit împlinirea a 37 de ani, în oraș, dar a găsit soluția perfectă și a întreprins activtăți în casă alături de copii.

Mirela Vaida a fost nevoită să aibă grijă de cei doi copii ai ei care s-au îmbolnăvit, iar vedeta a stat în casă alături de restul familiei. Faptul că cei doi copii ai ei nu s-au simțit bine, iar artista e gravidă în luna a noua, nu i-a împiedicat să nu petreacă, așa că au improvizat într-un mod original.

53034705_322659771725034_5687793150862856708_n.jpg

Cei doi copii ai Mirelei Vaida au fost bolnavi chiar de ziua ei
Foto Instagram

Mirela Vaida a împlinit 37 de ani

Chiar dacă nu s-au simțit prea bine, Mirela Vaida și copiii ei au găsit o modalitate de a petrece o zi de naștere de neuitat. Au vizionat desene animate, s-au jucat și au colorat, astfel, vedeta a petrecut un timp frumos alături de cei doi copii ai ei: Carla și Vladimir, unul dintre ei a făcut bronșiolită, iar celălalt enterocolită gastrointestinală.

„Am împlinit 37 de ani!!! O gramadăăă!! Iar aniversarea a fost cu atât mai specială cu cât am fost țintuiți în casă, între o enterocolită gastrointestinală (Carla) și o bronșiolită de sezon cu aerosoli incluși (Vladimir). Însă, printre regimuri alimentare impuse, boluri de orez fiert și pâine prăjită, puzzle, desene și reviste de colorat, am reușit să citesc toate mesajele voastre și să mă simt cu adevărat specială!! Vă mulțumesc pentru fiecare gând și urare și vă îmbrățișez pe rând, pe fiecare!!”, a scris ea pe Instagram.

mirela-vaida.jpg

Mirela Vaida a împlinit 37 de ani
Foto Instagram

Mirela Vaida a urcat pe scena de la Eurovision gravidă în luna a opta

Mirela Vaida este foarte îndrăgită de public, astfel că, participarea ei la Selecția Națională Eurovision 2019 i-a bucurat mult pe fanii ei. Piesa Vaidei cu care a concurat anul acesta la prima semifinală Eurovision de la Iași, a fost foarte apreciată de public, care a votat-o și a trimis-o în finala care s-a desfășurat. Mirela Vaida a fost salvată de publicul care a vizionat prima semifinală Eurovision 2019, însă piesa ei nu a fost cea învingătoare. Vedeta s-a scuzat că la finalul interpretării live a piesei, nu i-a ieșit cum și-ar fi dorit.

"Acuta de la final nu mi-a ieşit şi îi înţeleg pe reprezentanţii juriului, care nu m-au selectat în primii cinci concurenţi. Mă bucur că publicul mi-a dat şansa de a merge mai departe. Eu am vrut ca ventilatorul de pe scenă să funcţioneze şi să-mi bată în plete... şi mi-a bătut cam mult", s-a scuzat artista, însărcinată în 8 luni cu un băieţel, care a greşit în finalul piesei interpretată live.

Loading...
 
 

Citește și

  • mirela vaida scena iasi eurovision

    Mirela Vaida a avut emoţii mari în prima semifinală Eurovision care a avut loc duminică la Iaşi. Artista a avut o scăpare, pe finalul piesei "Underground", fiind taxată dur de juriu. Concurenta a greştit o acută şi a ajuns să meargă mai departe în actul final cu ajutorul publicului, care a votat-o masiv. La emisiunea Click! live, Mirela Vaida a simţit nevoie să explice ce s-a întâmplat şi de ce prestaţia artistică nu i-a ieşit perfect aşa cum şi-ar fi dorit.

  • Mirela Vaida este foarte îndrăgită de public, astfel că participarea ei la Selecția Națională Eurovision 2019 i-a bucurat mult pe fanii ei. Piesa Vaidei cu care a concurat anul acesta la prima semifinală Eurovision de la Iași, a fost foarte apreciată de public, care a votat-o și a trimis-o în finala care se va desfășura la București.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1