VIDEO Ce necazuri are Dani Oţil în vila de la Corbeanca: „Îl simt prin casă”

12-13-vedete-dani-1.jpg

Dani are de tras cu musafirul nepoftit

Dani Oţil ( 38 de ani) s-a mutat de la bloc la o vilă de 100.000 de euro, din Corbeanca. De ceva vreme, este vizitat de un şoricel care se joacă cu nervii matinalului de la Antena 1, de parcă ar fi Jerry din celebrul serial de desene animate.

Dani a pus pe sub dulapuri tot felul de capcane, cu lipici şi cu mâncare, unele băbeşti, altele de ultimă generaţie, de sute de euro, însă nimic nu i-a fost de folos: ”Îl simt prin casă, nu se dă prins. Am chemat şi o firmă, am dat bani frumoşi. Am sperat să scap de el când am venit din vacanţă, însă în acele capcane cu lipici, aduse  tocmai din America, am găsit doar molii, iar caşcavalul dispăruse.  E chiar simpatic. Fură mâncarea şi se face nevăzut”, a povestit Dani Oțil într-un filmuleț pe pagina lui de Facebook. 

 

Dani Oțil are o super iubită

Dani Oțil (38 de ani) a dat lovitura în 2018, iar finalul de an l-a prins în brațele unei femei pentru care mulți bărbați ar fi în stare de orice. Este vorba despre Gabriela Prisăcariu, o superbă domnișoară de 26 de ani, model de succes, care în anul 2015 a câștigat concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D).

gabriela-prisacariu-iubita-dani.jpg

gabriela prisacariu
Iubita lui Dani Oțil este este superbă și are un corp perfect
foto: arhivă personală

Tânăra a absolvit Dreptul, așa că putem spune că e și frumoasă, și deșteaptă. Iar dacă ținem cont că rutina ei zilnică include ore bune petrecute în sala de fitness, atunci am putea spune că Gabriela este o partidă excelentă pentru Dani Oțil, care și el și-a schimbat viața în bine datorită sportului.

Loading...

Citește și

  • S-a iubit cu Mihaela Rădulescu (49 de ani), iar acum a trecut la o categorie de femei apropiate de vârsta lui. Prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” (Antena 1), Dani Oțil (38 de ani) se iubește cu o superbă domnișoară de 26 de ani, model de succes. Gabriela Prisăcariu a absolvit Facultatea de Drept, însă profesează în lumea modei și a devenit cunoscută după ce a câștigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu” (Kanal D).

  • iubita dani otil

    Relația-bombă a finalului de an este, de departe, cea formată din Dani Oțil și superba Gabriela Prisăcariu, topmodel faimos, al cărei trup poate intimida orice "Miss Fitness". Ei i se spune însă "Miss Funduleț", iar dacă privim pozele înțelegem de ce.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1