Ce musculoși sunt curtați de Antena 1 și Kanal D, pentru ”Ultimul trib” și ”Exatlon”

dorian_popa.jpg

barbat cu muschi
Posturile tv se bat în reality show-uri cu musculoși
foto: arhivă personală

Vara aceasta, televiziunile sunt în căutare de concurenţi pentru reality-show-urile pe care le vor difuza în sezonul toamnă-iarnă! Kanal D pregătește un nou sezon din “Exatlon”, Pro TV vrea să dea lovitura cu “Ninja Warrior”, iar Antena 1 mizează pe “Ultimul trib”, dar şi pe sezonul al doilea din “Asia Express”. Click! îţi spune pe ce vedete au pus ochii posturile tv aflate în războiul audiențelor.

Fierbe showbiz-ul de când concursul “Exatlon”, difuzat de Kanal D şi filmat în Republica Dominicană, a înregistrat audienţe uriașe, devenind deja o sursă de inspiraţie pentru tinerii care ocoleau sportul.

Antena 1 contraatacă, pregătind concursul ”Ultimul trib”, care va fi filmat în Madagascar. Dorian Popa (29 de ani) a bătut deja palma pentru faimoasa competiție care îl poate îmbogăți cu 100.000 de euro. El a mai participat la “Sunt celebru, scoate-mă de aici” (PRO TV), dar şi la “Asia Express” (Antena 1).

dorian_popa.jpg

dorian popa e plin de muschi
Dorian Popa a bătut palma cu Antena 1 pentru reality show-ul ”Ultimul trib”
foto: arhivă personală

 

Se zvonește că Sonny Flame (31 de ani), pe numele lui adevărat, Mihai Răzvan Preda, va fi colegul de suferință al lui Dorian, el bifând participări la “Splash, vedete la apă”, dar şi la “Te cunosc de undeva” (Antena 1). Sonny se pregătește de zor pentru competiție. Merge des la sala de forţă şi se laudă cu un corp bine definit.

sonny_flame.jpg

sonny flame ar putea concura la ultimul trib
Sonny Flame este în discuții cu Antena 1 pentru reality show-ul ”Ultimul trib”
foto: arhivă personală

 

Cât îl privește pe Alex Velea (34 de ani), solistul ar fi favorit pentru “Exatlon” (Kanal D), post tv unde lucrează și unde îl puteți vedea în Brigada specială de la “Bravo, ai stil!”.

alex_velea.jpg

alex velea este favorit pentru a particpa la sezonul 2 din exatlon
Alex Velea este favorit pentru a participa la sezonul al doilea din Exatlon, la Kanal D
foto: arhivă personală

 

Dar și Bogdan Vlădău (38 de ani), coleg cu Alex la aceeaşi emisiune, ar fi vizat pentru competiţie, mai ales că e numai pachețele de mușchi.

bogdan_vladau.jpg

bogdan vladau in piscina
Bogdan Vlădău ar putea trece de la ”Bravo, ai stil!” la ”Exatlon”
foto: arhivă personală

 

Un alt candidat pentru ”Exatlon” ar mai fi Sorin Andrei Nicolescu, nimeni altul decât soţul Andei Adam, care are o alură de sportiv. El a fost văzut zilele trecute la antrenamente, într-un bazin de înot. Anda, care a participat la prima ediție, susține că Sorin este potrivit pentru această competiție, cu premii de 100.000 euro.

andrei_nicolescu.jpg

andrei nicolescu spera sa fie selectat pentru exatlon
Anda Adam îl recomandă pe soțul ei, Adrei Nicolescu, pentru ”Exatlon”
foto: arhivă personală

Iar la PRO TV, la ”Ninja Warrior”, vor participa sportivi și dansatori, printre ei aflându-se și Dima Melnic, la care l-ați văzut la ”Dansez pentru tine”.

Loading...

Citește și

  • Exatlon Vladimir Draghia Ionut

    Click! a aflat cu cât au fost plătiţi concurenţii de la “Exatlon”, după luni de chin în Republica Dominicană, acolo unde s-a filmat show-ul de mare audienţă, de la Kanal D. “Faimoşii” au negociat la sânge, sume mari, în timp ce unii “Războinicii” s-au chinuit, la început, pe doar 700 de lei săptămânal.

  • Alina Pana si Diana Belbita

    După patru luni petrecute în Republica Dominicană, în reality-showul “Exatlon”, de la Kanal D, sexoasa Alina Pană s-a întors în lumea reală, unde încearcă să-şi reia activităţile cotidiene. Din păcate, tânăra se resimte şi fizic, şi financiar şi ne-a spus cum i-a afectat concursul de la Kanal D cariera sportivă.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1