Ce mult a slăbit Amalia Enache după naştere!

amalia.jpg

amalia enache
Amalia Enache e cea mai fericită când o are pe Alma în brațe
Foto: Facebook

Amalia Enache traversează una dintre cele mai emoţionante perioade ale vieţii. Ştirista a născut în această vară şi la scurt timp şi-a recuperat silueta pe care o avea înainte de a deveni mămică. Prezentatoarea a povestit cum a mers la doctor cu mașina personală pentru un control de rutină și a ajuns să nască în aceeași zi.

Viaţa Amaliei Enache s-a schimbat radical de când a adus pe lume o minunăţie de fetiţă, în urmă cu trei luni. Ştisita este topită după Alma pe care o ţine mereu la pieptul ei. Ea a povestit cu mare emoţie din perioada în care a fost însărcinată pentru site-ul suntmamica.ro.  

"Am născut într-o marţi, la 4 după-amiază, după ce la ora 13.00 ajunsesem la spital pentru o monitorizare obişnuită pentru ultimele săptămâni. Şi am condus chiar eu până la spital. Eram cu 4 zile doar înainte de termenul de 40 de zile, cu o seară înainte simţisem pentru prima dată contracţii, dar asta nu m-a împiedicat să dorm 10 ore în acea noapte. Acesta a fost simptomul meu pe parcursul întregii sarcinii, îmi era foarte, foarte somn.

La spital s-a precipitat totul, am aflat că s-a pornit travaliul şi că e şi unul rapid. Când am intrat în sala de naşteri respiram deja aşa, că în filme, aveam contracţii dese şi dureroase", a spus ştirista. 

Amalia Enache a subliniat că nu a avut probleme deosebite după operaţia de cezariană şi că şi-a revenit miraculos. "Recuperarea a fost rapidă, chiar a fost mult mai uşor decât mi-aş fi putut vreodată imagina, mai ales că eu mi-am dorit până în ultima clipă să nasc natural, nu mă încântă ideea de cezariană tocmai pentru că auzisem că durează recuperarea de după şi poate fi mai dificilă. În cazul meu, la 6 ore m-am ridicat deja în picioare, iar a doua zi, făceam ture prin spital. Mi-am dorit atât de mult să fiu perfect funcţională pentru ea, să mă pot ocupa, să o am în permanență cu mine, încât nu am simţit durerile de după prea tare. În a treia zi, la externare, trecuse parcă totul. Nu am avut apoi absolut niciun disconfort sau vreo oboseală. Astăzi, nimic din starea mea nu aminteşte măcar că aş fi fost operată, sunt în formă perfectă, exact ca înainte, pot ridica, pot face efort, merg ore întregi cu ea în marsupiu în ritm alert la plimbare şi o port mult aşa sau în braţe prin casă. Iar la două săptămâni după ce am ajuns acasă, aveam greutatea de dinainte să rămân însărcinată şi abdomenul s-a retras complet, sunt convinsă că datorită alăptatului”, a declarat, pentru suntmamica.ro, Amalia Enache.

Loading...

Citește și

 • amalia enache tiff sarcina ultimul trimestru fetita

  A intrat în ultimul trimestru de sarcină, iar emoţiile au crescut direct proporţional cu burtica. Amalia Enache se pregăteşte să-şi strângă în braţe fetiţa şi mărturiseşte că are o sarcină uşoară care o lasă să-şi desfăşoare cu multă energie toate activităţile şi să apară în continuare la pupitrul ştirilor. Încape încă în hainele vechi şi este la zi cu amenajarea camerei bebeluşei.

 • amalia enache sarcina nastere camera bebelus

  Bucurie mare la Pro Tv! Ştirista Amalia Enache a devenit marţi seară pentru prima dată mămică. Vedeta a născut o fetiţă pe care o va boteza Alma.

 • amalia enache gravida

  Vestea că Amalia Enache (39 de ani) este însărcinată a surprins pe multă lume, mai ales că știrista de la PRO Tv nu s-a afișat în ultima vreme cu vreun iubit. S-au făcut multe scenarii cu privire la tatăl copilului, însă vedeta a ales să păstreze discreția. ”E mai nuanțată povestea mea”, a mărturisit Amalia într-un interviu recent.

 • amalia enache

  În urmă cu două luni, Amalia Enache trăia cea mai frumoasă zi, pentru că atunci o aducea pe lume pe fetiţa ei, Alma. Vedeta Pro Tv s-a externat la scurt timp şi a ajuns acasă cu bebeluşul, dar asta a însemnat şi o grămadă de probleme pentru ea şi pentru bebeluş. Prezentatoarea s-a plâns prietenilor că nu mai rezistă să trăiască în zgomotul şi praful unui şantier din apropierea casei ei.